Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt az ideje, hogy új rutint vezess be a konyhában!

Ints búcsút a konyhai rendetlenségnek és a szervezetlenségnek. Vezess be pár új rutint! Meglásd, működni fog!

Új szokásokkal és praktikákkal növelheted a konyhában a rendszerezettséget, egyszerűsítheted a főzési folyamatokat. Röviden és tömören: minden könnyebbé válhat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Decor Maine Magazine (@decormaine) által megosztott bejegyzés,


Azonnal mosogasd el a piszkos edényt!

Igen, nehéz, de hasznos tipp, amit érdemes betartani és kialakítani. Ha a mosogatóban hagyod a koszos edényeket, egy idő után óriási káosz alakulhat ki nem csak a mosogatóban, de az egész konyhapulton! Ha azonnal nekilátsz, a lelkednek is jót teszel, és még a konyhád is átláthatóbb lesz. A tányérokat pedig rakd be azonnal a mosogatógépbe! Ennyire könnyű!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bisset & Steedman (@bissetandsteedman) által megosztott bejegyzés,

Ne hagyd a pulton az élelmiszereket!

Egy főzés alkalmával hajlamosak vagyunk kipakolni a fél vagy az egész konyhaszekrény tartalmát a konyhapultra. Ezzel körülbelül két másodperc alatt óriási káosz teremtünk. Mindig rakjuk helyére az élelmiszereket, igen, amikor hazaértünk nagybevásárlásból akkor is! Rend a lelke mindennek!

Gondold végig mire van szükséged!

Nem kell kipakolni a konyhapultra az összes konyhai eszközt, ami csak megtalálható a lakásban, helyette inkább válogasd ki, ami a főzéshez és a mindennapokban használsz, a többit pedig tedd fiókba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brombergs (@brombergs) által megosztott bejegyzés,

Legyen reggeli rutinod!

Igen a konyhában is! Sokkal könnyebb lesz a nap folyamán a dolgod a helyiségben, ha reggel például kipakolod a mosogatógépet és picit rendet raksz a pulton, amíg megfőzöd a kávéd. Ha hazaérsz munkából sokkal szívesebben fogsz egy tiszta, rend uralta konyhában elkezdeni főzni, mint egy olyanban, ahol tűzhelyet sem találod meg akkor a kupi.

Ezeket olvastad már?


Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!