Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Praktikus módszerek, amikkel könnyedén felfrissítheted a konyhabútort

Nem kell egyszerre szétszedni apró, pici darabokra a konyhát, ha felújításban gondolkozol. Egyszerű trükkökkel is látványos változást érhetsz el. 
Néhány egyszerű megoldással is hangulatossá és szebbé tudjuk tenni konyhánkat! A következő trükkökkel egyszerűen és gyorsan megszépítheted otthonod egyik legizgalmasabb helyiségét.
 

Konyhaszekrény csere? Várjunk vele!

 
Nem kell egyszerre szétszedni, kiszedni, összetörni a konyhabútort. Cseréljük le csak az ajtókat. Variálhatjuk ezerféleképpen, a mai trendeknek és divatnak megfelelő színben. Azonnal új megvilágításba kerül a helyiség, és összegben is egy pénztárcabarátabb megoldás, nem igaz? 
 

Fektessünk hangsúlyt a világításra

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kitchens of Instagram (@kitchens_of_insta) által megosztott bejegyzés,

 
Felejtsük el egy picit süllyesztett lámpákat, inkább próbáljunk ki valami újat. „A világítás nemcsak funkcionális, de új dimenzióba helyezi a konyhánkat” – mondta  Gina Gutierrez, lakberendező. 
 

A kevesebb néha több

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pronto Componenti (@prontocomponenti) által megosztott bejegyzés,

 
Ne válasszunk a konyhánkba olyan szekrényt, amelyen sok a minta, vagy nagyon cirádás és részletesen kidolgozott a fa anyag. Az egyszerűbb, letisztultabb darabok minden konyhának jobban fognak állni, és nem kell itt most a teljes minimalista stílusra gondolni, csak egyszerűen jobb megoldás a szakemberek szerint, ha a mintázat visszafogottabb. 
 

Itt a nyitott polcok kora

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Katie Grace Designs (@katiegracedesigns) által megosztott bejegyzés,

 
Bizony már ebben az évben is kibontakozóban van, jövő pedig nagy valószínűséggel teljesen teret fognak hódítani a nyitott polcok. A nagy, egy egységbe összeálló polcrendszerek ideje lejár, helyette a légiesség és a nyitottság a trendi. Szóval ha épp most esik át a konyhád egy kis láncfelvarráson, akkor ezt az ötletet tartsd szem előtt! 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!