Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így lett a lepukkant benzinkútból csodakonyha

Milyen lehetőségeket képes magában rejteni egy romos épület? Megmutatjuk! 

Azt nem lehet mondani, hogy ez az otthon nem rejtett magában elegendő kihívást, amíg el nem nyerte mai formáját. Először is meg kellett benne látni a lehetőségeket. Az épület közel 30 évet várt egy olyan emberre, William G. McCuen építész személyében, aki végül kihozta belőle a maximumok maximumát. Az eleve teljes pusztulásra ítélt kútról ma már meg nem lehetne mondani, honnan indult. Az építész eredeti koncepciója szerint egy modern, élhető családi kuckót szeretett volna belőle kialakítani, a terve pedig zseniálisan sikerült.

Az épület így nézett ki a felújítás előtt, ami korábban 3 évtizedig állt üresen. Valljuk be, nem fordultunk meg volna utána:

A felújítás után rá sem lehet ismerni az épület homlokzatára, ahová a kerti bútorok kerültek: 

Ahogy kívülről kinézett az épület, nem csodálkozunk azon, mi várta az építészt a belső terekben:

Bármennyire is hihetetlen, ebből alakították ki az amerikai típusú konyhát és nappalit. A végeredmény pedig magáért beszél.

Fantasztikusan ki lettek használna a tágas terek adottságai: a loft stílusú otthon hangulatos, egyszerű, de mégis különleges. A konyhában, ahogy a lakás többi helyiségében is a fa burkolatoké a főszerep. A konyhasziget tökéletes válaszvonal a nappali és a konyha tere között. Kifejezetten jó ötlet volt a világos bútorok mellé a sötét székek elhelyezése, melyek még a nappali kanapéjával is passzolnak.

Vitathatatlan, hogy igényesen, részletesen kidolgozott és megtervezett lakás. Mi vinnénk, és te?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: dwell.com/Melissa Dalton
via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!