Íme, a tökéletes tejeskávé a Philips-től

Ha egy forró tejeskávéval kezded a napot, már nem folytatódhat rosszul. Különösen akkor válik élménnyé a kávézás, ha a legújabb Philips Saecóval készíted a Latte Macchiato Perfettót!

A tökéletességét bizonyítandó, a Philips Saeco által kifejlesztett Exprelia Evo kávéfőző az egyik legrangosabb olasz minősítő cég, a Centro Studi Assaggiatori – Italian Tasters tanúsítványával is rendelkezik. A Philips legújabb automata eszpresszó kávéfőzőjét a Philips Saeco Latte Macchiato Perfetto tanúsítványán kívül természetesen az Espresso és a Cappucino Perfetto készítését elismerő tanúsítvánnyal is kitüntették. (x)

A Latte Macchiato egyike a legnépszerűbb kávétípusoknak a tej és a kávé örökzöld kombinációi közül. A Saecót a professzionális és a hazai piacon szerzett hatalmas tapasztalata tette kávéspecialistává, amelynek eredményeként most az otthonokba is elhozza a háromrétegű kávékülönlegességet, középpontjában a fenséges eszpresszóval. A Saeco új, teljesen automata kávégépe káprázatos Latte Macchiatót készít, olyan egyedi ízzel, amely hű marad a gyengébb kávétípusokhoz.

Melyik a kedvenc kávéd? >>

A Philips a Saeco kávéfőzők fejlesztése során újabb mérföldkövet ért el a tökéletes ízhez vezető úton. A legújabb Exprelia Evo az első, teljesen automatikus eszpresszó kávéfőző, amely Latte Macchiato Perfettót is kínál a már megszokott Espressón és Capuccino Perfettón kívül.

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...