Íme, a tökéletes tejeskávé a Philips-től

Ha egy forró tejeskávéval kezded a napot, már nem folytatódhat rosszul. Különösen akkor válik élménnyé a kávézás, ha a legújabb Philips Saecóval készíted a Latte Macchiato Perfettót!

A tökéletességét bizonyítandó, a Philips Saeco által kifejlesztett Exprelia Evo kávéfőző az egyik legrangosabb olasz minősítő cég, a Centro Studi Assaggiatori – Italian Tasters tanúsítványával is rendelkezik. A Philips legújabb automata eszpresszó kávéfőzőjét a Philips Saeco Latte Macchiato Perfetto tanúsítványán kívül természetesen az Espresso és a Cappucino Perfetto készítését elismerő tanúsítvánnyal is kitüntették. (x)

A Latte Macchiato egyike a legnépszerűbb kávétípusoknak a tej és a kávé örökzöld kombinációi közül. A Saecót a professzionális és a hazai piacon szerzett hatalmas tapasztalata tette kávéspecialistává, amelynek eredményeként most az otthonokba is elhozza a háromrétegű kávékülönlegességet, középpontjában a fenséges eszpresszóval. A Saeco új, teljesen automata kávégépe káprázatos Latte Macchiatót készít, olyan egyedi ízzel, amely hű marad a gyengébb kávétípusokhoz.

Melyik a kedvenc kávéd? >>

A Philips a Saeco kávéfőzők fejlesztése során újabb mérföldkövet ért el a tökéletes ízhez vezető úton. A legújabb Exprelia Evo az első, teljesen automatikus eszpresszó kávéfőző, amely Latte Macchiato Perfettót is kínál a már megszokott Espressón és Capuccino Perfettón kívül.

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?