Íme, a tökéletes tejeskávé a Philips-től

Ha egy forró tejeskávéval kezded a napot, már nem folytatódhat rosszul. Különösen akkor válik élménnyé a kávézás, ha a legújabb Philips Saecóval készíted a Latte Macchiato Perfettót!

A tökéletességét bizonyítandó, a Philips Saeco által kifejlesztett Exprelia Evo kávéfőző az egyik legrangosabb olasz minősítő cég, a Centro Studi Assaggiatori – Italian Tasters tanúsítványával is rendelkezik. A Philips legújabb automata eszpresszó kávéfőzőjét a Philips Saeco Latte Macchiato Perfetto tanúsítványán kívül természetesen az Espresso és a Cappucino Perfetto készítését elismerő tanúsítvánnyal is kitüntették. (x)

A Latte Macchiato egyike a legnépszerűbb kávétípusoknak a tej és a kávé örökzöld kombinációi közül. A Saecót a professzionális és a hazai piacon szerzett hatalmas tapasztalata tette kávéspecialistává, amelynek eredményeként most az otthonokba is elhozza a háromrétegű kávékülönlegességet, középpontjában a fenséges eszpresszóval. A Saeco új, teljesen automata kávégépe káprázatos Latte Macchiatót készít, olyan egyedi ízzel, amely hű marad a gyengébb kávétípusokhoz.

Melyik a kedvenc kávéd? >>

A Philips a Saeco kávéfőzők fejlesztése során újabb mérföldkövet ért el a tökéletes ízhez vezető úton. A legújabb Exprelia Evo az első, teljesen automatikus eszpresszó kávéfőző, amely Latte Macchiato Perfettót is kínál a már megszokott Espressón és Capuccino Perfettón kívül.

A rovat korábbi cikkeit itt találod! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek