A tökéletes őszi szendvicsóriás: csirkével, illatos pirított gombákkal és mustáros szósszal készül

Egy kiadós és masszív szendvicscsodát készítettünk ezekre a hűvös őszi napokra - tele van friss, gazdagon fűszerezett hozzávalókkal.

Pirított gombák, roston sült csirkemell friss madársalátaágyon, ropogós tökmagos kenyérben. A szendvics fénypontja a pikáns borsos-mustáros szósz, amitől igazán szaftos és különleges lesz. Az elkészítésnek sok apró részlete van, de egyáltalán nem bonyolult vagy időigényes, ráadásul magunkkal vihetjük munkába, suliba vagy akár kirándulásra is.

Nézd meg a receptvideónkat itt:

A receptet itt találod!

Keress még több margarint a Vénusz kínálatában itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek