Ilyen, mikor először kóstol egy gyerek étcsokit!

Ét- vagy tejcsoki? Ma már megoszlik a vélemény, de gyerekkorunkban abszolút a tejcsoki felé hajlottunk volna. Sok benne a cukor! Nézzétek az első étcsokiélményeket - cukik!

Emlékeztek még, régen milyen volt a viszonyotok az étcsokival? Szerintem rossz. Keserű volt, indokolatlanul keserű, érthetetlenül hiányzott belőle az a tejes édesség, amit megszoktunk, ha a CSOKI-ra gondoltunk. Mi ez? Miért? Minek így elrontani? Aztán felnőttünk, és változunk. Ahogy a spenótot és a kaprot, úgy szerettük meg az étcsokit is - tisztelet (és csodálat) a kivételnek. Rájöttünk, hogy természetesebb, letisztultabb az egész, mert a kakaóbab a - szinte egyetlen - alkotója. Nem érezzük, hogy összaragad tőle a szánk, a gyomrunk, és elég belőle pár kocka is. Elegánsabb, na.

Hát, ezek a gyerekek ezt még mind nem tudják :D

Jöjjön az ELSŐ ÉTCSOKOLÁDÉ-ÉLMÉNY. Az arcokra van írva a vélemény:

(Amúgy ez, ahogy láthatjuk is, egy csokireklám.)

(via BuzzFeedFood)

ÉTCSOKIS receptjeitekből:

Hirdetés

Támogatott tartalom

3 őszi kávérecept a nyugodt reggelekhez

Habár a nyár már véget ért, továbbra sem kell lemondanunk a teraszon kávézós, lassan készülődős, kényelmes reggelekről. Az ébredés utáni pillanatokat még szebbé varázsolhatja egy fűszeres cappuccino vagy egy őszi ízvilágú latte. Ehhez mutatunk most három receptet az ősz legtrendibb ízeiből, a Nespresso limitált kiadású Pumpkin Spice Cake és Maple Pecan kávékapszuláiból.

Címlapról ajánljuk

További cikkek