Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ilyen gyakran kéne mosnod a melltartódat

Attól még, hogy fehérnemű, nem jelenti azt, hogy minden viselés után a szennyesbe kell dobnod.

Tudtad, hogy egy nő rengeteg hibát elkövethet, ami a melltartóviselést illeti? Ha belegondolunk, már a kiválasztás és a vásárlás sem éppen egyszerű, sokan például évtizedek után sem a nekik megfelelő méretet hordják. A szakértők szerint a másik baki a melltartókkal kapcsolatban az, hogy túl gyakran mossuk őket.

Sokan úgy gondolják, hogy mivel a melltartó fehérnemű, ezért egyszeri viselés után már ki kell mosni. Azonban ez nagy hiba, ugyanis ezzel elveszíti az anyag a rugalmasságát. A szakértők ezért azt javasolják, hogy csak a harmadik vagy a negyedik alkalom után tegyük mosógépbe, ezzel meghosszítva az élettartalmát. További tipp, hogy a többi ruhától elkülönítve, például egy párnahuzatba téve rakjuk a mosásba. Vagy öblítsük ki kézzel!

Nem mindegy, hogy tároljuk

Te is fiókban tartod a fehérneműidet, ugye? Ezzel nincsen semmi baj, ha frissen mosott ruhaneműről van szó. Ha azonban a már viselt, nem teljesen tiszta melltartónkat is bezárjuk a fiókba, akkor a nap végén rárakódott por és izzadtság nem tud kiszellőzni belőle, elszaporodhatnak a textilen kórokozók és a baktériumok, ami a következő viselésnél könnyen viszketést, irritációt okozhat.

Ha teheted, inkább akaszd fel egy fogasra, vagy csak hagyd elől, levegőn.

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!