Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

II. Erzsébet ezt a gyorskaját szokta rendelni - nem éppen előkelő!

Még őfelsége is elcsábul néha a gyors étkekre. Ezt ette idén is, amikor a királyi család kedvenc nyári rezidenciájába látogatott.

II. Erzsébet különleges étkezési szokásai minden alkalommal felbolygatják az internet népét. Mint kiderült, a királynő nem veti meg a gyorskaját sem. II. Erzsébet nyaranta a skóciai Balmoralba látogat, ahol mindig ugyanazt az ételt hozatja a királyi család kedvenc nyári rezidenciájába: FISH and CHIPSET.

A királyi udvar egyik titkos forrása szerint az ételt mindig csak különleges nyári látogatáskor rendeli, egy helyi étteremből. Általában gyalog küldet érte valakit. A skót kastélyban készített fogások egyáltalán nem érdeklik, ő csak a brit gyorskajából szeretne enni, ami semmiképpen nem nevezhető előkelőnek.

Darren McGrady, egykori királyi séf egy néhány évvel ezelőtti interjúban számolt be róla, hogy a királynő nem túl nagy étkű. Sokszor ugyanazt a típusú ételt eszi, és határozottan kerüli a fokhagymát. A fish and chips mellett azonban a pizzát sem veti meg, és nagy rajongója a csokis kekszeknek. A királynő arra is odafigyel, milyen vizet iszik.

II. Erzsébet tehát nem veti meg a gyorséttermi étkeket, de a királyi családban nincs ezzel egyedül. Vilmos herceg példul a pizza és kínai kaja nagy rajongója, felesége Katalin pedig gyakran eszik curryt vacsorára. Meghan Markle-t sem kell félteni, ő a sült krumplival nem tud leállni.

Ezeket olvastad már?

via Mirror

Címlapfotó Facebook

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!