Látványosan megújult ez a konyha, pedig alig csináltak rajta valamit

Igazán jót tett ennek a 2000-es évekbeli minikonyhának a ráncfelvarrás. Mit tud tenni egy kis helyiséggel egy jól megválasztott szín? Mutatjuk!

Devyn LaCamera nagy feladattal állt szemben, amikor tavaly nyáron megvásárolta álmai házát. A nagy kihívás pedig nem volt más, mint az apró, 2000-es évekbeli konyha felújítása.

Apartment Therapy

Bár tetszett neki a szekrények sötétbarna színe, mégsem volt teljes a harmónia és az esztétika, hiszen a kis helyiséget a sötét bútorok még jobban összenyomták. Éppen ezért úgy döntött, hogy újrafesti a szekrények ajtajait, és a konyhai eszközöket is kicseréli.

Apartment Therapy

„Szeretem a belsőépítészetet, és különösképpen a kék, a barnás és a fehér színpaletta világos tónusai vonzanak” - mondja Devyn, aki nem akarta, hogy a fekete gránitpult egy kemény, régi konyha érzését adja, ezért úgy döntött, hogy a szekrényeket világos égkékre festi.

Devyn a régi készülékeket is modern, rozsdamentes acélokra cserélte, majd a családja segítségével levette az összes szekrényajtót, és átfestették őket a nő által kiválasztott színre.

Apartment Therapy

Szőnyeggel, aranyozott fogantyúkkal dobta fel a konyhát és a szekrényeket, ami tökéletesen illik ehhez a különleges, világos, kékes színárnyalathoz.

Apartment Therapy

„A szín - Soft Chinchilla a Benjamin Moore-tól - tökéletesen működik a konyhámban, és az egész lakásom így kerek, egész. Az arany berendezési tárgyak modern és nőies elemekként szolgálnak” – mondta Devyn, aki a jövőben még szeretne új csempét és matt, fekete mosogatót is a helyiségbe.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek