5 konyhafelújítás, amit még mi sem hiszünk el, annyira jól sikerült

Vannak olyan előtte-utána felújítások, amikre csak a kalapunkat tudjuk emelni. A következő konyhák is ebbe a kategóriába tartoznak.

Egy konyha átalakítása nemcsak azért bír nagy jelentőséggel, mert ez a helyiség valóban az otthon lelke, hanem mert egy egészen apró változtatással is óriási eredményt érhetünk el. A konyhában valóban nem mindegy, hogy érezzük magunkat: ez a családi kupaktanácsok, a főzések vagy épp a napindító reggelik színtere.

Ha épp átalakítás előtt állsz, vagy szimplán imádsz látványos átalakításokat nézegetni, inspirációként a következő konyhák egészen biztos jó alapként szolgálnak. Előre szólunk, az előtte-utána képeken tényleg ugyanazok a helyiségek szerepelnek!

’80-as évekből valami új

Egészen pontosan egy modern, szerethető, egyszerű, de divatos étkezővé alakult a '80-as évekbeli, „nagyon barna” konyha.

Fotó: Apartment Therapy

Vajon mi lett belőle? Egy nagyon világos, igazán családias monokróm étkező!

Fotó: Apartment Therapy

Amikor minden reménytelen…vagy mégsem?

Erősen meg kellett látni a perspektívát a tulajoknak ennél az esetnél. Az előtte fotókra szavaink sincsenek, az utána fotók előtt viszont le a kalappal!

Fotó: Apartment Therapy

Ugye, milyen szomorú látvány? Nézzük, mi készült belőle! Tökéletes párosítás a sötét kék-fehér a konyhában. Merjük használni a színkombinációt!

Apartment Therapy

Amikor győz a légiesség

A sötét konyhabútorok mindenképp elvesznek a térből, főleg, ha apróbb helyiségről beszélünk. Az előtte fotókon jól látható, hogy a konyhát a barna, sötét bútor mennyire uralja, összenyomja. A színek átgondolásával, a tér átalakításával azonban egészen elképesztő eredmény érhető el.

Apartment Therapy
Apartment Therapy

Ha tehetjük, bontsunk falat

Minél nagyobb a tér a konyhánkban, annál jobb. Ha átütőbb felújítást tervezünk, akkor ne féljünk a falak ide-oda tologatásától se. A két konyha egyszerűen összehasonlíthatatlan, pedig ugyanarról a helyiségről beszélünk.

Apartment Therapy
Apartment Therapy

És amikor tényleg szárnyal a fantázia

Mert néha az sem árt. Ha pedig van, akkor abból egész menő dolgok születhetnek. Mutatunk egy régi, nagyon kicsi, zárt terű konyhát, amelyben semmilyen természetes fény nem volt, és a felújított változatát, egy kényelmes nyitott, fényes helyiséget!

Apartment Therapy
Apartment Therapy

Neked melyik felújítás tetszik a legjobban?

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Szerző: Németh Orsi

Címlapról ajánljuk