Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így főztek Gordon Ramsaynek a gyermekei szülinapján - ő pedig életében először odáig volt

Nézzétek meg Gordon Ramsay reakcióját, amikor is 50. szülinapjára saját gyermekei főznek neki nem akármilyen vacsorát. 

Úgy tűnik, Gordon Ramsay is el tud lágyulni, sőt, ami a legmeglepőbb, DICSÉRNI és képes! Újra felpörgött ugyanis egy youtube-videó az 52. szülinapját november 8-án ünneplő, hírhedten szigorú, kritikus és nyers sztárszakácsról, amin családja két évvel ezelőtti, 50. szülinapját ünnepli. A videó sikerének apropója nyilván a közelgő jeles nap, mi pedig úgy döntöttünk, megmutatjuk nektek is. 

Ezt láttad?

Van egy dolog, amit Gordon Ramsay soha nem enne meg

A vacsorára lányuk fuvarozza szüleit, méghozzá egy autentikus londoni taxival. Az éttermet előzetesen megszállta Gordon két (másik) gyermeke: Matilda, akinek már szakácskönyve, sőt, főzőshowja is van, és Jack, Gordon fia. Az ünnepelt apa és édesanyjuk mellett meghívták az apai nagyszülőket is, és egy olyan vacsorát dobtak össze, hogy mindenki szája tátva maradt.

NÉZZÉTEK a vacsorát:

Attól eltekintve, hogy a pár perces videóban Matilda, a kislány hangja enyhén szólva is fülsüketítően irritáló, érdekes nézni, milyen hatással van apjára. 3 fogás készül, az előétel egy ravioli, amit Ramsay egyszerűen „gyönyörű”-nek nevez, aztán következik a marhasteak, ami pont megfelelően rózsaszínes, ettől is el van ájulva, a desszert pedig egy csokoládégolyó folyékony nitrogénnel leöntve – a dicséret itt sem marad el.

Receptajánló:

Kétlem, hogy a vacsorakészítéshez ne kaptak volna profi segítséget a gyerekek, de az biztos, hogy apát sikerült felolvasztani. „Mindjárt sírni fogok” – fordul oda a feleségéhez a szakács. Mondjuk a jól bevált Ramsay-féle irónia azért itt is kiérezhető...

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, GORDON!

Ezeket láttad?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!