Így csinálj emeletes nutellás-epres gofritortát!

Pár perc alatt elképesztő dolgokat tudunk tenni. Például egy szempillantás alatt a konyhánkba varázsolhatunk egy nagyon édes bűnbeesést, amire mentségünk már tényleg nincs!

Talán elég csak egy pillantást vetnetek erre a nutellás-emeletes gofritortára, ami minden hozzávalójával arra csábít, hogy egy nagyot beleharapj. Főleg, hogy szinte gyerekjáték az elkészítése, nagyjából 15 perc alatt fel is épül a remekmű, aztán pedig garantáltan a barátaid is hanyatt dobják tőle magukat.

Olvastad már?

Meghalt az olasz csokimágnás, a Nutella atyja

  • Az elkészítéséhez mindössze egy kakaós gofritésztát kell összedobnod (amihez itt találtok gyors és egyszerű receptet).
  • Szükséged lesz még egy üzemképes gofrisütőre,
  • egy üveg Nutellára
  • és bármilyen gyümölcsre, amit csak kívánsz (bár tény, hogy eperrel mutat a legjobban).
  • Ha megsütötted a gofrialapokat, tedd egy tálra az első szeletet,
  • majd miután a nutellát egy kinyomós habzsákba öntötted (erre egyébként prímán működő megoldás lehet egy biztonságosan zárható műanyag tasak is), szépen nyomhatod is rá az első sor mogyorókrémet a gofridra.

Ha nincs kéznél Nutella, a mennyei mogyorós csokikrémet te magad is elkészítheted, igaz így picivel hosszabbra nyúlik a készítési folyamat, de hidd el, megéri!

  • Ezután jöhetnek az eperdarabok, majd jöhet a második emelet ugyanígy, míg végül fel nem épül teljesen a gofrivárad.
  • Az emeletek száma rád és kis vendégsereged tagjainak édesszájúságára van bízva, de az biztos, hogy ezzel a játékkal nem nagyon fogtok tudni leállni.

Olvastad már?

24 csurig nutellás szexi desszert a szerelmednek

(via MyCupcakeAddiction)

Címlapról ajánljuk

Ezekben a téli gyümölcsökben van a legtöbb cukor

A szervezet normál működéséhez elengedhetetlen, hogy ellássuk azt a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Télen ez talán még fontosabb, mint az év többi szakában, ezért ilyenkor érdemes különösen odafigyelni a gyümölcs- és zöldségfogyasztásra. Persze azért ilyenkor sem árt megnézni, hogy pontosan mit is viszünk be az elfogyasztott élelmiszerekkel...

Nosalty

További cikkek