Így csajozott a 16 éves Ben Affleck!

Egy 1989-ben készült videót kapott fel az internet népe, amiben az akkor 16 éves Ben Affleck a Burger King megbízására vállalt szerepet az amerikai gyorsétterem reklámjában.

Ben Affleck 1972. augusztus 15-én született a Kaliforniában lévő Berkeley-ben, később elköltözött Massachusettsbe. 8 évesen játszott az Amerikai Közszolgálati Televízió egyik sorozatában (The Voyage of the Mimi). Az ezt következő időszakban azonban nem kapott nagyobb szerepeket, így reklámfilmek statisztájaként kereste kenyerét a mára Oscar-díjas színész.

Az alig 16 éves Affleck ezekben az években került a Burger King 1989-ben forgatott reklámjába is, ami napjainkban már egy lebilincselő időutazás a vezetékes telefonnal ellátott autók, a stuccolt férfihajak, a Letterman-zakók, az amerikai gyorséttermek és a VHS felvirágzásának korába.

A reklám sztorijában egy erotikus hangú nő csörgeti meg Affleck autós telefonját, és gyanútlanul a Burger Kinget keresi. A városban kocsikázó suhanc persze a búgó hangnak ellent nem mondva belemegy az izgalmas játékba, és a gyorsétterem egyik alkalmazottjának kiadva magát felveszi a lány rendelését. Így vezeti útja az első autós Burger Kinghez, ahol megvásárolva a lány chef-salátáját, azonnal házhoz szállítja azt.

A történet csattanóját pedig valahogy úgy képzelték el akkoriban, hogy amikor Affleck éppen a lány küszöbére teszi az ételt, akkor csörren meg ismét az autós telefon, amihez odarohanva a vonal túlvégén apja parancsolja haza a csajozós kedvében lévő kölyköt - keresztbe húzva a várva várt találkozást.

Persze a reklám története sok megválaszolatlan kérdést vetett fel bennük (például hogy hogyan futott be a lány hívása Affleck telefonjára, vagy hogy a Burger King miért nem kezdett házhoz szállításba, ha egyszer a lány kérésére ezt is promotálja kisfilmjében?), és talán ennyi év távlatából nem is - a kicsit sem izgalmas - chef-saláta miatt nézték vissza több millióan ezt a retró videót.

Olvastad már?

Csinálj szendvicset, és közben járjon át a jazz! Na ilyen egy profi ételreklám!

(via Eater)

Hirdetés
Hirdetés

Támogatott tartalom

Őszi feltöltődés a büki termálvíz erejével

Az ősz az év gyönyörű időszaka arra, hogy élvezd a természet változó színeit, a napsütést és a már hűvös szellő simogatását. Ezekben a hónapokban érdemes felkészíteni a szervezetedet a téli hónapokra, hogy ne döntsenek le a betegségek.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Négycsillagos disznóság – vigyázat, nagyon éhes leszel!

A disznóvágás sokak fejében – különösen a mai városi ember számára – egy távoli, elfeledett népszokásként él, amit elsősorban a zord téli hajnalokkal és a kemény fizikai munkával kötünk össze. Ez a felületes asszociáció azonban korántsem adja vissza sem a disznóvágás lényegét, sem azokat a hagyományokat melyek hozzá kapcsolódnak. A disznótor persze alapvetően az élelem feldolgozásáról szólt, de egyben a közösségről, az összetartásról is, hiszen igazi társadalmi esemény volt a korabeli vidéken. A faluban szinte minden háznál tartottak sertést, amelyet gyakorta télen vágtak le és így bespájzoltak a családnak következő időszakra. A disznóvágás bizony kemény munka, de a család minden tagja kivette belőle a részét, így igazi közösségi élmény is volt egyben.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!