Na ilyen egy profi ételreklám!

A televíziós ételreklámoknak se szeri, se száma, mégis kevés közöttük az igazán kreatív mestermunka, ami túlmutat a bevásárlókocsikat tologató háziasszonyokon. Itt a kivétel!

A Lurpak vajmárka a Wieden + Kennedyvel szövetkezve egy újabb lélegzetelállítóan szép reklámot és kampányt indított, amiben a világhírű holland színész, Rutger Hauer (Batman: Kezdődik!, Szárnyas Fejvadász, Sin City, Vak végzet, Alias) narrátorként vezeti végig a Freestyle című reklám üzenetének instrukcióit.

A kisfilm laza konyhai mutatványokkal illusztrálja a főzés (pontosabban a gourmet szendvicskülönlegességek készülési) folyamatának boldogságot adó pillanatait, amitől mi is legszívesebben kipattannánk a székünkből, hogy legalább egy tükörtojást feldobjunk a serpenyőnkbe úgy, ahogy a reklám főszereplői teszik. És persze tekerjétek fel a hangerőt, hogy a könnyű jazz is átjárja a lelketek!

Olvastad már?

Nyálcsorgató mozgóképek a konyhából

(via Adweek)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!