6 hétköznapi étel, amit egyszerű húsvétira hangolni

A húsvéti receptekkel ugyan Dunát lehetne rekeszteni, persze a klasszikusok mellett néha jól jöhet egy-két új jövevény is. Az alábbi ételeket például simán átalakíthatjuk az ünnep ízeivel.

Ha húsvéti receptekre gondolunk, egész biztosan össze tudunk majd szedni egy csokor olyan ízt, ami az ünnepre jellemző. A torma, a sonka, a tojás mind ilyenek, de az olyan tavaszi szezonzöldségek jelenléte is azonnal húsvétot kiált, mint a retek vagy az újhagyma. Mindezeket felhasználva gyerekjáték lesz húsvéti receptté tenni még a leghétköznapibb fogást is – például az alábbiakat.

Nézd meg galériánkban a húsvétivá varázsolható hétköznapi recepteket!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több húsvéti finomság és ötlet vár itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek