A Nagy Húsvéti Kérdőív

Töltsd ki A Nagy Húsvéti Kérdőívünket, és nyerj NoSalty ajándékcsomagot!

Húsvéthoz közeledve igazi nyereményesővel készültünk: új játékunkban a válaszok most akár értékes csomagokat is érhetnek! Töltsd ki húsvéti kérdőívünket és nyerd meg a 3 NoSalty Webshop ajándékcsomag- és a 10 db NoSalty bevásárlótáska egyikét!

A húsvéti tálak főszereplője a sonka. Van aki nem bízza a véletlenre és otthon főzi, vidéken pedig, ahol van rá lehetőség, házilag füstölik, így biztosak lehetnek benne, hogy természetes eljárással készül. Tálalás előtt ízlés szerint vastagabb vagy vékonyabb szeletekre vágva kerül tányérra, és persze a tojás sem maradhat el mellőle. Utóbbit sokan simán csak megfőzik, mások megtöltik, vagy krémet kevernek belőle. Az így elkészült hidegtál mellé frissen reszelt torma és omlós kalács jár.

Foszlós-vajas kalács recept

Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon Nálatok milyen húsvéti finomságok kerülnek az asztalra: nyers vagy füstölt sonkát vásároltok a húsvéti menü elkészítéséhez? Családotokban van-e hagyománya a kalácssütésnek? Ilyen és hasonló kérdésekre várjuk játékos kedvű olvasóink válaszait!

Töltsd ki és nyerj!

Töltsd ki kérdőívünket április 6-án éjfélig, hogy megnyerhesd az értékes, egyedileg összeállított ajándékokból álló NoSalty ajándékcsomagot, melyben hasznos konyhai eszközöket találsz a NoSalty Webshopból, sőt, Jamie Oliver legújabb szakácskönyvét is bezsebelheted!

Sorsolás: 2014. április 7-én. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

...és a nyeremények:

1 db 25.000 Ft értékű ajándékcsomag, tartalma:

1 db 15.000 Ft értékű ajándékcsomag, tartalma:

1 db 10.000 Ft értékű ajándékcsomag, tartalma:

A Nagy Húsvéti Kérdőív:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!