A Nagy Húsvéti Kérdőív

Töltsd ki A Nagy Húsvéti Kérdőívünket, és nyerj NoSalty ajándékcsomagot!

Húsvéthoz közeledve igazi nyereményesővel készültünk: új játékunkban a válaszok most akár értékes csomagokat is érhetnek! Töltsd ki húsvéti kérdőívünket és nyerd meg a 3 NoSalty Webshop ajándékcsomag- és a 10 db NoSalty bevásárlótáska egyikét!

A húsvéti tálak főszereplője a sonka. Van aki nem bízza a véletlenre és otthon főzi, vidéken pedig, ahol van rá lehetőség, házilag füstölik, így biztosak lehetnek benne, hogy természetes eljárással készül. Tálalás előtt ízlés szerint vastagabb vagy vékonyabb szeletekre vágva kerül tányérra, és persze a tojás sem maradhat el mellőle. Utóbbit sokan simán csak megfőzik, mások megtöltik, vagy krémet kevernek belőle. Az így elkészült hidegtál mellé frissen reszelt torma és omlós kalács jár.

Foszlós-vajas kalács recept

Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon Nálatok milyen húsvéti finomságok kerülnek az asztalra: nyers vagy füstölt sonkát vásároltok a húsvéti menü elkészítéséhez? Családotokban van-e hagyománya a kalácssütésnek? Ilyen és hasonló kérdésekre várjuk játékos kedvű olvasóink válaszait!

Töltsd ki és nyerj!

Töltsd ki kérdőívünket április 6-án éjfélig, hogy megnyerhesd az értékes, egyedileg összeállított ajándékokból álló NoSalty ajándékcsomagot, melyben hasznos konyhai eszközöket találsz a NoSalty Webshopból, sőt, Jamie Oliver legújabb szakácskönyvét is bezsebelheted!

Sorsolás: 2014. április 7-én. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

...és a nyeremények:

1 db 25.000 Ft értékű ajándékcsomag, tartalma:

1 db 15.000 Ft értékű ajándékcsomag, tartalma:

1 db 10.000 Ft értékű ajándékcsomag, tartalma:

A Nagy Húsvéti Kérdőív:

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...