10 mesés krémes hummusz, ami 10 perc alatt megvan

Egy laktató, gyors és egészséges ebédre vagy vacsorára vágynál? Esetleg vendégek érkeznek hozzád? Akkor kapj elő egy adag csicseriborsót és a kedvenc zöldségeidet, fűszereidet és már készülhet is a házi hummusz.

Felejtsd el a bolti verziót és készíts otthon egy fenséges, krémes textúrájú hummuszt. Szerintünk a klasszikus (citrom, tahini és csicseriborsó kombinációja) hummusz az egyik legfinomabb, de az ízesített verziókat is érdemes kipróbálnod, ha eddig még nem tetted volna. Most mutatunk neked többek között céklásat, paradicsomosat és pesztósat is. Jó étvágyat hozzájuk!

  1. Babhummusz
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    376
    Kalória
    20.1g
    Fehérje
    50.5g
    Szénhidrát
    11.9g
    Zsír
    Még több humusz

Még több hummusz itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...