Hogy mit főzzetek pénteken? Szerintünk ezeket a MENZÁS kedvenceket

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal a menzás kedvencekre emlékezünk - paradicsomleves, bolognai spagetti (amit sok helyen makarónitésztával tálaltak), és az elmaradhatatlan csokis piskóta!

LEVES

Paradicsomleves rizzsel

A receptért ide kattints!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL

Bolognai spagetti Vicikó konyhájából

A receptet itt találod!

Még több tésztafélét itt találsz!

DESSZERT

Menzás piskótakocka csokiöntettel

Recept itt!

Még több piskótát itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek