5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Vannak bizonyos aspektusok, amelyek a sütés-főzés során kiemelt fontosságot kapnak: ilyen a hőmérséklet is. Hiszen abszolút nem mindegy, hogy meleg vagy hideg alapanyag kerül a süteményekbe, tésztákba és egyéb fogásokba – ez ugyanis hatással lehet a kisült/kifőtt étel végső állagára, minőségére is. Lássunk hát – az olyan alapvetésnek számító hozzávalókon kívül, mint a vaj – további alapanyagokat, amelyeket jobb nem hűtőhidegen bevetni.

Nézd meg galériánkban az alapanyagokat, a listáért kattints a képre!

Néhány sütiprojekt, ha megjött a kedved az alkotáshoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippek várnak rád:

Címlapról ajánljuk

További cikkek