4 sütésmentes alap a tortádnak, ha unod a kekszet

A sütésmentes torták sokszor kihúzhatnak minket a csávából vagy felmenthetnek a komolyabb cukrászmunka alól. A megfelelően ízesített, krémes tortarészen kívül szenteljünk ugyanannyi figyelmet az alapnak is, tegyük izgalmasabbá az alábbi módokon. Segít a Napi Tipp!

Egy sütés nélküli torta csak akkor lesz igazán isteni, ha az alját képező tortaalapot is tökéletesen eltaláljuk. Egyrészt oda kell figyelnünk annak állagára: hogy megkössön, ne hulljon darabjaira, de közben mégse legyen túl kemény, elvághatatlan. Másrészről az íz is fontos: ugyanúgy, mint egy klasszikus piskóta esetében, a sütésmentes tortaalapnál is gondoskodnunk kell az ízesítésről. Mindkét elvárásnak megfelelhetünk, ha bolti kekszet és vajat használunk, persze ezen kívül egy sor másik alapanyagot is bevethetünk. Például az alábbiakat.

Nézd meg galériánkban a sütésmentes tortalapokat, a receptekért kattints a képre!

Néhány isteni recept, amiben bevetheted a tudást:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Klassz konyhai tippek várnak itt is:

Címlapról ajánljuk

További cikkek