Heti menü: a változatosság gyönyörködtet

Hagymaleves kakukkfűvel

Ajánlatunk az éppen aktuális idény alapanyagaihoz is igyekszik alkalmazkodni. Reméljük, segít a heti étrend összeállításában! Hétvégén a reggelire is gondoltunk! Ki-ki kedve szerint variálhatja, további ötletek kiindulópontja is lehet.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Sziasztok! Nagyon érdekelne, hogy ki állítja össze a heti menüt????? Ex has, vagy szempont szerint (Nem évszak!), és ellen?rzi-e valaki gasztronómiai szempontok szerint??????????????? Köszi: sue53

Törölt felhasználó

Köszönöm a "csapat" válaszát! Csupán volt szakmám szeretete vezérelt (több, mint 35 év!), nemcsak itt Nálatok, hanem a "bedobálós" ebéd házhoz szállítók menüit is mindig átnézem. Pont tegnap bosszankodtam, 1 kerületi új próbálkozás ajánlatát olvasva. Nekem több évre visszamen?leg el vannak mentve a menüim, nemcsak az a 'la cartok, hanem a munkahelyiek is. Nálunk (Munkahelyeken) szempontok voltak: 3 hónap alatt nem fordulhatott el? ugyanaz az étel, (kivéve ahol volt külön f?zelék sor is), húsleves után nem lehetett f?zelék, vagy tészta. Persze az étlapírást az én id?mben még szakácsolimpiát nyert igazi szakemberek tanították, nem úgy, mint ma. Tudom, hogy eljárt az id? felettem, és a tanulmányaim felett, de az új id?knek is vannak el?írásai! Ma '"kötelez?" lett vegát adni, étlapon tartani, mindenhol szinte csak sajt, kelvirág, brokkoli, és gomba van (tisztelet a kevés kivételnek) leginkább rántva. Próbáltam volna meg 3 hónapig minden nap rántottat adni a vega sorban! Bocsi, de elszaladt velem a klaviatúra! További jó munkát, szép napot kívánok: Sue53 P.S.: Jómagam is találtam Nálatok olyan recepteket, amit rendszeresen készítek, ill. továbbadok a lányomnak!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.