A hét szakácsa: gasztróger

E heti szakácsunk: gasztróger, egy bájos fiatal hölgy. Eláruljuk, Nikinek hívják, és távlati céljai között étteremnyitás és szakácskönyvek is szerepelnek. Ismerjétek meg!

23 éves vagyok, és világ életemben Szegeden éltem. 19 évesen elköltöztem otthonról, akkor nyílt ki előttem a gasztronómia világa. Azelőtt borzasztóan finnyás voltam, és volt időszak, hogy a krumplipürén és az üres kiflin kívül mást meg sem ettem, de szerencsére gyorsan sikerült túllendülnöm ezen a tinédzserkori lázadósdin.

gasztróger szakács

Az első albérleti konyhámban gyakori vendég volt a szalámis szendvics instant levessel, de a netes gasztroblogokat és receptgyűjteményeket bújva gyorsan rájöttem, hogy a csóró egyetemista is ehet jókat, csak némi kreativitásra és fejszámolásra van szüksége, ez pedig kezdő közgazdászhallgatóként számomra testhezálló feladatnak bizonyult.

Ezeket olvastad már?

Időközben sikerült lediplomáznom, és éhen sem haltam, ami dupla referencia a tehetségemről. Jelenleg marketing mesterszakon próbálom elsajátítani a szakma csínját-bínját. Egyébként nagyon egészségesen főzök és táplálkozom. 9 éves korom óta versenyszerűen kézilabdázom, és 3 éve edzőként is oktatom ezt a sportot, amit életem eddigi legszebb eredményének tartok.

Ezeket olvastad már?

Rendszeresen sütök reform és kevésbé reform sütiket a családomnak, barátaimnak, csapattársaimnak vagy a tanítványaimnak, melyekre eddig még sosem érkezett panasz. J Mivel szenvedélyesen szeretek enni, főzni, újítani és megosztani, álmaim között szerepel egy (vagy több) cukrászda és/vagy étterem nyitása hagyományos vagy akár wellness kiadásban, a cukrász- és/vagy szakácsképesítés megszerzése, továbbá egy (vagy több) szakácskönyv megírása is.

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...