Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: gasztróger

E heti szakácsunk: gasztróger, egy bájos fiatal hölgy. Eláruljuk, Nikinek hívják, és távlati céljai között étteremnyitás és szakácskönyvek is szerepelnek. Ismerjétek meg!

23 éves vagyok, és világ életemben Szegeden éltem. 19 évesen elköltöztem otthonról, akkor nyílt ki előttem a gasztronómia világa. Azelőtt borzasztóan finnyás voltam, és volt időszak, hogy a krumplipürén és az üres kiflin kívül mást meg sem ettem, de szerencsére gyorsan sikerült túllendülnöm ezen a tinédzserkori lázadósdin.

Az első albérleti konyhámban gyakori vendég volt a szalámis szendvics instant levessel, de a netes gasztroblogokat és receptgyűjteményeket bújva gyorsan rájöttem, hogy a csóró egyetemista is ehet jókat, csak némi kreativitásra és fejszámolásra van szüksége, ez pedig kezdő közgazdászhallgatóként számomra testhezálló feladatnak bizonyult.

Gyömbéres és kókuszos finomságok Niki konyhájából

Időközben sikerült lediplomáznom, és éhen sem haltam, ami dupla referencia a tehetségemről. Jelenleg marketing mesterszakon próbálom elsajátítani a szakma csínját-bínját. Egyébként nagyon egészségesen főzök és táplálkozom. 9 éves korom óta versenyszerűen kézilabdázom, és 3 éve edzőként is oktatom ezt a sportot, amit életem eddigi legszebb eredményének tartok.

Még több izgalmas édesség Nikitől

Rendszeresen sütök reform és kevésbé reform sütiket a családomnak, barátaimnak, csapattársaimnak vagy a tanítványaimnak, melyekre eddig még sosem érkezett panasz. J Mivel szenvedélyesen szeretek enni, főzni, újítani és megosztani, álmaim között szerepel egy (vagy több) cukrászda és/vagy étterem nyitása hagyományos vagy akár wellness kiadásban, a cukrász- és/vagy szakácsképesítés megszerzése, továbbá egy (vagy több) szakácskönyv megírása is.

...és ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!