Street food, termelői piac és divat egyesül Buda legújabb közösségi helyén

Gasztronómiai újdonság várja a Törökvész útra látogatókat: a Hello Buda Fresh Market egy olyan élményközpont, ahol a vendégek egész évben finom falatokkal, minőségi szolgáltatásokkal és kellemes programokkal találkozhatnak. Hétvégén pedig tematikus piac vár minden ide látogatót.

A gasztronómiai élvezeteket a megszokottnál is komplexebb formában kóstolhatjuk végig a Hello Buda Fresh Market gasztro udvarában. Buda legújabb közösségi és gasztronómiai helyén bevásárolhatunk, népszerűbbnél népszerűbb streetfood kínálatból válogathatunk ebédre vagy vacsorára és még a kora esti baráti koccintást is bármikor tető alá hozhatjuk. A Hello Buda megálmodói és tulajdonosi köre a Pasarét Bisztrónak, Zingnek, a Street Food Karaván Budapestnek köszönhetően minden szakmai tudást és tapasztalatot az új gasztro udvarban egyesített.

Megnyitott Buda Gasztro Udvara, a Hello Buda Fresh Market

A hét minden napján válogathatunk a prémium minőségű szolgáltatások és streetfoodok közül a magyar öko farm csirkés, Crunchy, a Steak Sense, a The Fishmonger tengeri halas falatozója, a japán vonalat erősítő Wafu, az újdonsült fagyimennyország a Cloud9, az Újlipótvárosból már jól ismert Három Tarka Macska pékség, a Hússzabóság, a Hello Bar valamint a Fresh Corner és a külön egységet alkotó DELI 4U üzlet kínálatából. 

A Hello Buda Fresh Market prémium szolgáltatásait a hétvégi tematikus piacok teszik még teljesebbé.

A gasztro udvar minden szombaton 8.00 és 14.00 között a FINOM PLACC támogatásával a kistérségi termelőknek adja át a terepet, akik minőségi, kézműves termékek széles kínálatával várják a látogatókat.

Szombatonként itt mindent megtalálhatunk: házi tejtermékekek (tej, túró, natúr és ízesített sajtok), kolbászok, szalonnák, savanyúságok, frissen préselt gyümölcslevek, illatos pékáruk, lekvárok, fűszerek, csokoládék, dió, friss tojás és virág.

Kéthetente péntek délutánonként a DIVAT PLACC-é a főszerep, ahol divat és design közösségi vásár keretében hazai kézművesek alkotásaiból is válogathatunk. Divat és ékszertervezők, valamint a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők kapnak itt helyet, emellett pedig gardróbvásárt is rendeznek, ahol jó minőségű használt darabok cserélhetnek gazdát.

Ilyen finomságok is várnak ránk

Havonta egyszer az EB OVO Közhasznú Egyesülettel összefogva, az EB OVO PLACC keretén belül kutya tematikus közösségépítő rendezvények workshopok, kézműves vásárok várják az érdeklődőket. A piacok mellett gyerekprogramokkal, kertmozival, rooftop jógával, télen pedig korcsolyapályával és karácsonyivásárral készülnek a szervezők. 

A Hello Buda kínálatáról, gasztronómiai és egyéb közösségi eseményeiről a hellobuda.hu oldalon, valamint a márka Facebook és Instagram oldalán található további információ. 

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!