Meghívó egy nem mindennapi hálaadás napi vacsorára, pulykával és gubával

Költsd el a legtökéletesebb pulykavacsorát hálaadás tiszteletére, miközben támogatod a protégé. mentorprogramját.

Exkluzív és különleges vacsorát rendez a protégé. mentorprogram csapata hálaadás ünnepén a Babka Deliben, november 23-án, ahova elsősorban a turizmus és vendéglátás terület iránt érdeklődőket, valamint a mentorálás fontosságának támogatóit várják.

Meghívás egy nem mindennapi hálaadás napi programra

Nem mindennapi ötlet, hogy a vacsora folytán a protégé. mentorok lesznek a vendéglátósok: olyan szakemberekkel találkozhatunk, mint Kenderesy Nadin, Kormos Dalma, Radó András, Fazakas F. János, Galambos-Parti Regina, Nagy Zoltán, Szerepi Szabolcs, Nemesvölgyi Attila, Merker Dávid, Pallag Dávid és még sokan mások.

Hogy mi a vacsora célja?

Hogy felidézze sokunk pályafutásának kezdeti pillanatait, a pályán való elindulás nehézségeit, és emlékeztessen, hogy eleinte legtöbbünknek szüksége volt segítségre.

A rendezvény teljes bevételét a protégé. munkásságára fordítják, azaz a turizmus és vendéglátás területén elhelyezkedni vágyó fiatalok segítésére.

Lássuk, mi lesz a Hálaadás napi menü:

  • Lazac ízelítő - Lox, melegen füstölt, lazackrém
  • Gesztenyés sütőtök krémleves
  • Hálaadás napi töltött pulyka, édesburgonya gratin & roast onion gravy
  • Ikonikus deli mákos guba áfonyaszósszal

A támogatói jegy ára: 35.000 Ft/fő, mely magában foglalja a teljes menüt italsorral és a partnerek meglepetésajándékait.

A rendezvény teljes bevételét a protégé. munkásságára fordítják

Az esemény időpontja: November 23., 18:00
Helyszín: Babka Deli, Budapest, Pozsonyi út 20.

Mivel a helyek száma korlátozott, ezért a foglalásokat november 15-ig várják a hello@protege-talentlab.com email-címen a foglalni kívánt helyek számának megjelölésével.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.