Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ha majd végre újra utazhatunk, ezt a levendulalabirintust mindenképpen látnunk kell!

Egy csodálatos és különleges helyet mutatunk, amit, ha majd véget ér a járványidőszak és a karantén, mindenképpen látnunk kell még ebben az életben.   
A világon egyedülálló stresszűző élményt szerezhetsz, ha lehetőséged adódik ellátogatni a tengeren túli Nyugat-Michiganbe, azon belül is Shelby városába. 
Itt él a Bull család, akik 1949-ben alapították a Cherry Point Farmot, ez az egyik legrégebbi üzem Nyugat-Michiganben. A gazdaság különféle gyümölcsöket, zöldségeket, virágokat és gyógynövényeket termeszt, és olyan finomságokat értékesít, mint például a cseresznyés rétes, házi lekvárok, kenyér és egyéb finomságok.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cherry Point Farm & Market (@cherrypointmarket) által megosztott bejegyzés,

 
De itt még nincs vége: a Cherry Point Farm & Market alkotói 2002-ben készültek el a hatalmas levendulalabirintussal, amely Barbara Bull és Conrad Heiderer készített el. Úgy alakították ki a labirintust, hogy közben az ide látogatóknak sikerüljön kicsit elmerülni a természet szépségeiben.
 
A levendula spirális mintázatban van elrendezve, amely a központ felé vezet.

Nagy a különbség útvesztő és a labirintus között” – mondja Barbara Bull, a Cherry Point Farm & Market tulajdonosa.

„Az útvesztő  egy puzzle, egyfajta szórakozás, míg a labirintus egy csodálatos, átgondolt, szemlélődő, meditációs séta.” 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cherry Point Farm & Market (@cherrypointmarket) által megosztott bejegyzés,

 

Nem csoda, precízen kivitelezett a levendulalabirintus

 
A gyógynövénykertet 12 egymásba fonódó kör mintájaként ültetették, ami tucatnyi gyógynövényt is tartalmaz. Az átfedő körökben 36 különböző virágágyást hoztak létre, a 12 legbelső virágágy pedig különféle témákkal rendelkezik, ideértve a Shakespeare írásában említett növényeket és a gyógynövényeket, amelyeket hagyományosan gyógyászati és kulináris célokra használnak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cherry Point Farm & Market (@cherrypointmarket) által megosztott bejegyzés,

 
A farm novembertől egészen áprilisig zárva tart, de májustól-októberig 10-től 18 óráig ingyenes belépéssel várja a látogatókat. Ha esetleg arra jártok, ne hagyjátok ki. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!