10 alapanyag, ami eláll a kamrában, és remek gyulladáscsökkentő

Nem feltétlenül csak a friss alapanyagok között találhatunk gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bíró finomságokat.

Azt talán senkinek sem kell magyaráznunk, hogy a szervezetben jelentkező gyulladás rossz: gyengítheti az immunrendszert, és növelheti egyes súlyos betegségek – például a rák, a cukorbetegség és a szívbetegségek – kockázatát. Bár a friss élelmiszereket, például a gyümölcsöket és zöldségeket gyakran dicsérik gyulladáscsökkentő hatásuk miatt, nemcsak ezeket fogyaszthatjuk ilyen céllal: számos hosszan eltartható kamrai alapanyag is segíthet ebben. Megmutatjuk, melyek ezek a gyulladáscsökkentő ételek!

Kattints a képre, és nézd végig a galériát!

Forrásunk volt.


Ezek az életmódos cikkek is segíthetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...