10 alapanyag, ami eláll a kamrában, és remek gyulladáscsökkentő

Nem feltétlenül csak a friss alapanyagok között találhatunk gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal bíró finomságokat.

Azt talán senkinek sem kell magyaráznunk, hogy a szervezetben jelentkező gyulladás rossz: gyengítheti az immunrendszert, és növelheti egyes súlyos betegségek – például a rák, a cukorbetegség és a szívbetegségek – kockázatát. Bár a friss élelmiszereket, például a gyümölcsöket és zöldségeket gyakran dicsérik gyulladáscsökkentő hatásuk miatt, nemcsak ezeket fogyaszthatjuk ilyen céllal: számos hosszan eltartható kamrai alapanyag is segíthet ebben. Megmutatjuk, melyek ezek a gyulladáscsökkentő ételek!

Kattints a képre, és nézd végig a galériát!

Forrásunk volt.


Ezek az életmódos cikkek is segíthetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek