Gyerekjáték a konyhában!

Főzőcskéző korba léptek a gyerekek, és van néhány kiszuperált bútorod? Készítsd el magad a játékkonyhát!

A gyerekek nagyon szeretik a szerepjátékokat, két éves koruk körül pedig nemtől függetlenül nekilátnak főzőcskézni - a homokozóban, a fürdőkádban, főznek gyöngyből, falevelekből, plüssállatokból, bármiből, amihez hozzáférnek. Ilyenkor nagyon boldoggá tehetjük őket egy játékkonyhával, de nem kell feltétlenül a fröccsöntött kínai változatot választanunk. Ha van néhány újrahasznosítható bútorunk, fadarabunk, akkor a rendelkezésünkre álló helyre is szabhatjuk a kiskonyhát, és jóval személyesebbé, kedvesebbé tehetjük a gyerekünk számára, mintha a boltban vásárolnánk meg a kész játékot.

Adunk néhány tippet a barkácsoláshoz:

Olvastad már?

4+1 csináld magad gyerekreggeli

(via Lushome)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!