Mától új fejezet kezdődik a Gundel Étterem történetében

Sok évnyi útkeresés után december 8-án újranyitott a híres Gundel Étterem. Az ikonikus vendéglátóhely megújult erővel, gyönyörű enteriőrrel és nevéhez méltó ételkínálattal várja a vendégeket.

Hosszas várakozás után december 8-án újra megnyitott a Gundel Étterem. A több mint 120 éves múlttal rendelkező ikonikus vendéglátóhely megújult külsővel és belsővel, valamint teljesen újragondolt, mégis klasszikus magyar ételeket felsorakoztató kínálattal várja a vendégeket.

A megújult Gundel Étterem (Fotó: Facebook/Gundelrestaurant)

Arról már korábban is írtunk, hogy az éttermet az a Danubius Hotels által tulajdonolt étterem vezetését az Eventrend-csoport vette át, ők felelnek többek között a New York kávéház, a Séf asztala és a Samantha nevű vendéglátóhelyek működéséért is.

A megújult Gundel Étterem étlapját két jól ismert, méltán elismert séf, Wolf András és Moldován Viktor corporate- valamint executive séfje vették át és gondolták újra. Az étterem mostantól külön kávéházi és külön éttermi étlappal szolgáljq majd a vendégeket, reggel 9 órától pedig reggeli is lesz. A kínálatban több klasszikus étel is szerepel majd, olyanok, amelyek éppen itt, a Gundel étteremben születtek meg egykor.

Külön kávéházi és éttermi étlappal várnak majd, reggelikkel már reggel 9-től, de a kávéházi kínálatban a harapnivalók mellett is szerepelnek a nagy magyar klasszikusok, amelyek közül döbbenetesen sok született meg a Gundel falai között.

A Gundel árképzésben is igyekszik vendégeit kielégíteni. Az étterem valamivel drágább lesz, mint egy hétköznapi vendéglő, nem lesz azonban elérhetetlen: A Dining Guide cikkje szerint az Újházi tyúkhúsleves 2100 forint, a a borjú bécsi pirított petrezselymes burgonyával és házi csalamádéval 5400, az eredeti Gundel palacsinta 2400 forint lesz, míg a vacsoraétlapon a három fogásos menü 12.300, a négyfogásos menü 14.400 forintért lesz kapható.

Címlap: Facebook/Gundelrestaurant


Ezeket is olvasd el!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek