Énekelve akadt ki Gordon Ramsay az új reggeliőrületen

A sztárséf szokásához híven nem fogta magát vissza, de ezúttal legalább megcsillogtatta énektudását is.

A TikTokon csodás újítások vannak, melyek közül némelyik hatalmas sikert arat, de akadnak olyanok, amelyek már kevésbé nyerik el a tömegek tetszését. Az biztos, hogy a Wellington-reggelit rengetegen megismerhették az utóbbi napokban, mindez pedig Gordon Ramsay-nek köszönhető, aki készített egy véleményvideót a furcsa új reggelitrendről.

@elburritomonster Reply to @doctorbirthday ♬ original sound - Elburritomonster

Kezdjük az elején

Úgy kezdődött minden, hogy @elburritomonster nevű TikTok-felhasználó újraírta Jason Mraz I’m Yours című dalát, hogy fenséges reggelijét fényezze, ami nem más, mint a szóban forgó Wellington-reggeli, ami nem más, mint egy tortillába csomagolt angol reggeli, melyet még pluszba leveles tésztába is bebugyolálnak, így kapja meg Wellington-jellegét. Nos, amikor Gordon Ramsay meglátta ezt az újragondolt verziót, egyszerűen nem tudta szó nélkül hagyni.

Gordon Ramsay igazi Wellington-szakértő, a nagyközönség számára ugyanis túlnyomó részt épp a Wellingtonjáról ismert, amelyet televíziós megjelenései során is számtalanszor elkészített már.

Mi a véleménye a reggeliről?

Ramsay ugyancsak egy TikTok-videóban, „énekelve” reagált a látottakra, és úgy tűnik, ezzel újra megnyerte magának a platform közösségét. A már 5,6 milliós megtekintésnél járó kisvideóban egyébként a zéró zenei őstehetséggel bíró séf a tőle megszokott stílusban osztja ki az újításért felelős szakácsot.

@gordonramsayofficial #duet with @elburritomonster #Singing is not my strong suit…but this dish 🤦‍♂️ #ramsayreacts ♬ original sound - Elburritomonster

Talán nem meglepő, hogy a hatalmas nézettség mellett Gordon rengeteg lájkot és hozzászólást is kapott.

Forrásunk volt.


Még több izgalmas tartalom:

Címlapról ajánljuk

További cikkek