Gordon Ramsay anyukája csúnyán leoltotta fia főztjét

Ki gondolná, hogy van ember a Földön, aki még Gordon Ramsay-t is képes lenne kioktatni a konyhában? Nos, egy ember létezik, ha pedig egy kicsit megismerjük őt, rájövünk, volt honnan örökölni a szigort...

Úgy tűnik, még Gordon Ramsay sem tud mindig a legkeményebb kritikusainak kedvében járni. Az 55 éves sztárszakács édesanyja, Helen Cosgrove nem habozott kritizálni fia egyik kreációját egy nemrégiben feltöltött Instagram-posztban, amelyet Ramsay osztott meg az Egyesült Királyságban tartott anyák napja alkalmából.

A rövid bejátszásban Ramsay arra kéri az anyukáját, hogy kóstoljon bele az egyik ételéhez készített feltétbe. Helent ugyan nem kell kétszer kérni, hogy megízlelje fia főztjét, azonban hamar összerezzen a sztárséf ételét kóstolva.

Nem szeretem!

– közli a videóban gúnyosan Helen.

Vajon kitől örökölte Ramsay a rá oly' jellemző kritikus stílusát? Úgy tűnik, lehet az ember akár a világ legjobb séfje is, ha az anyukája esetleg még nála is jobban főz. Bár a jelenet egy kicsit kegyetlen a maga módján, Gordon ezzel a videóval köszöntötte édesanyját anyák napján.

A képaláíráshoz pedig ezt írta:

Boldog anyák napját, anya! Lehet, hogy nem élvezed a feltétjeimet, de szeretlek, puszi.”

Ramsay nem mellesleg kicsattanó formában van, míg a hétvégén éppen David Beckham fiának esküvőjén járt, addig nem régen azt nyilatkozta, esze ágában sincs 55 évesen visszavonulni még a Pokol konyhája című sorozat 21. évadának leforgatása után sem, sőt, annyira fittnek érzi magát, hogy még legalább harminc évig nem kíván eltűnni a köztudatból.

Forrásunk volt. ; Címlap: Getty Images /GP Images/WireImage


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

Így főzz a családnak elegáns karácsonyi menüt 10.000 forintból

Az idei évben mondhatni, eltolódtak a prioritások a karácsonnyal kapcsolatban: spórolni kell, visszafogni magunkat a nehéz gazdasági helyzetben. Ez nem feltétlenül egy rossz dolog, én személy szerint úgy vélem, hogy a korlátok mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Így született meg az alábbi olcsó karácsonyi menü is, amit kreatívan, mindössze 10.000 forintból főztem meg.

Lakos Benedek

További cikkek