Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így néz ki Goldie Hawn és Kurt Russel merész konyhája

Kevés olyan szerethető pár található Hollywoodban, mint Goldie Hawn és Kurt Russel. Mindig is kíváncsi voltál, milyen a közös otthonuk? Most megnézheted!

Goldie Hawn és Kurt Russell a Második műszak című film forgatása közben szerettek egymásba, majd 1983-ban össze is jöttek, és azóta is egy párt alkotnak. Az extravagáns párosnak természetesen az otthona sem unalmas, sőt, ilyen konyhát mi még egyik világsztár otthonában sem láttunk!

Kicsit olyan, mintha megérkeztünk volna az Alice csodaországába

Az óriási konyhában a kék-sárga csempéhez a piros kiegészítők merész választásnak bizonyulnak, ráadásul a konyhabútor is tojáshéj színben pompázik. Valljuk be, nem egy letisztult svéd minimalizmus, de ez a konyha tökéletesen tükrözi Goldie Hawn bohókás stílusát!

Amikor azt hitted, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, akkor nagyot tévedtél, a buli az étkezőben folytatódik!

A piros-sárga kockás csempéhez hozzácsapódik a fekete-fehér kombó is, még több szín, még több élvezet alapon! Nehéz bármit mondani róla, de nem lehet elmenni mellette: ilyen étkezőszékeket mi keresve sem találnánk, annyi biztos! Az asztali dekor pedig tökéletesen beleolvad a miliőbe, amit csak tovább fokoz a tálalószekrény ugyancsak fekete-fehér mintás és piros tálakkal. Nem semmi! De mi mondtuk, hogy nem unalmas!

És a teljes sokkhatás, a függönyök, de legalább nem egy ötödik színben virítanak:

Ezeket olvastad már?

via Variety

Szólj hozzá!

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Viola1953
Viola1953 Tue, 2019-06-18 11:23

Felemás érzéseim vannak. A méretéért irigy vagyok, a pakolási lehetőségért is, de azért ez a berendezés nem igazán tetszik. A konyha még elmegy, de a többi helyiségben a kiegészítő tárgyak nem igazán tetszenek. Mondjuk, nem is nekem kell, hogy tetszenek, Ők boldogok benne, aminek nagyon örülök, mindkettőjüket szeretem, remek színészek.

arkanum
arkanum Sun, 2019-12-22 14:18

Az egész a konyha, csak különböző nézőpontokból fotózva

marianagy18
marianagy18 Sun, 2019-06-16 21:52

Inkább ilyen vidám legyen, mint az az egyhangú svéd IKEÁS stílus, amelyek ráadásul inkább gagyi, nem időálló
termékek

lewega
lewega Sun, 2019-06-16 13:31

A ószinte akarok lenni, nekem nagyon-nagyon nem tetszik. Csiricsáré az egész!