Sörexpressz, temérdek fesztivál, borsétány és lecsófőzés lesz a júliusi programod

A 2023-as év felét magunk mögött hagyva érkezik a júliusi gasztroprogram-ajánló, melyben izgalmas és fogatokra való események közül válogathattok. A hónap minden hétvégéjén lesz olyan program, amit kár lenne kihagyni. Olvassatok tovább, ha ízekkel és élvezetekkel teli júliust szeretnétek!

Újabb hónap, ami egyet jelent az új gasztroprogram-ajánlóval! Lessük meg, milyen programok lesznek júliusban, amiken kényeztetheted magad, és ahol tökéletesen kikapcsolódhatsz párban, családdal vagy barátokkal. A fesztiválok sora most sem lett rövidebb, de mindez borsétánnyal, lovasnapokkal és piknikkel egészül ki.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek