Egy francia cukrász kirakta: ilyen Rubik-kockát még nem ettél!

2016 legjobb cukrásza, Cedric Grolet egy nagyon menő Rubikkocka-tortát alkotott meg. Mi is látjuk a srácban a fantáziát, nézd!

A Relais Desserts cukrászszövetség által is kitüntetettCedric Grolet - aki amúgy 2016-ban a legjobb cukrász díját is bezsebelte -egy elég klassz kis tortát valósított meg: mégpedig egy Rubik-kockát! A desszertet a Le Dali étteremben, a tekintélyesLe Meurice hotelben mutatták be.

Be kell vallanunk, az instagram oldalát böngészve, elmondhatjuk, hogy nagyon tehetséges a fiú.

Most nektek is megmutatjuk:

Ezeket olvastad már?

12 vicces szülinapi torta

Ezekkel a kreatív tortacsodákkal bármelyik családtagodat elkápráztatod, legyen az felnőtt vagy kisgyerek. Kis időráfordítással cukrászdai színvonalat varázsolsz otthonodba!

Nosalty

via444.hu,demilked.com

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk