Főzz, fotózz és nyerj!

Félidejéhez érkezett a Lidl négyhetes főzőversenye, ahol nemcsak a szakértő zsűrit, hanem a Lidl rajongóit is elkápráztathatod főzőtudományoddal. (x)

Kezdetét vette a harmadik játékhét, melynek főhősei a főételek. A hét mediterrán hangulatban telik majd, mivel az alapanyagok az olasz konyhát idézik. A tagliatelle tészta, a szárított paradicsom, az olajbogyó és a mozzarella az egyszerűtől az egészen bonyolult ételekig enged teret nyitni a fantáziának és a kreativitásnak.

A verseny utolsó hete a desszerteké. Fő alapanyagunk az édességek királya, az étcsokoládé lesz. A kristálycukorral a tojással és a vajjal karöltve, izgalmas recepteket várunk.

A versenyben eddig több mint 150 recept került feltöltésre, de még most sem késő elindulni! Tölts fel a hátralévő két játékhéten egy-egy receptet és egy fényképes bizonyítékot, és nyerd meg a heti díjat, a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőzőt, vagy legyen Tiéd a lenyűgöző fődíj, a 300.000 forint értékű Lidl vásárlási utalvány!

A győztes recept elkészítését filmen is megörökítjük. Emellett a Lidl Facebook-oldalának rajongói is szavaznak az általuk legjobbnak ítélt kreációra, és a heti nyertesek Gorenje háztartási robotgéppel lesznek gazdagabbak. Ráadásul a feltöltött receptúrák között Te is bármikor kedvedre csemegézhetsz. (x)

Főzd meg, fotózd le, töltsd fel, és nyerj! >>

Hozzászólások (2)

Törölt felhasználó

Fagyi játékunk nyertesei<a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-tu-nhien.html" rel="dofollow">:</a> Hummel gközelebb is gratulálunk Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! Péter<a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-an-toan-o-dau.html" rel="dofollow">,</a> Kr?hnung Helga, Kitti Sz??ová, gratulálunk Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk <a href="http://www.datrang.net/dia-chi-tam-trang-toan-than-uy-tin.html" rel="dofollow">.</a> Hamarosan újabb játékot indítunk! gratulálunk <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-khong-bat-nang.html" rel="dofollow">.</a> Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! elebb is gratulálunk <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-o-tham-my-vien.html" rel="dofollow">.</a> Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! velünk! Hamarosan <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-nhanh.html" rel="dofollow">?</a> újabb játékot indítunk! Péter, Kr?hnung Helga, Kitti Sz?? <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-o-sai-gon.html" rel="dofollow">.</a>

Törölt felhasználó

A takarók egyenként, névre <a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-khoa-hoc.html" rel="dofollow">.</a> szólóan készülnek, így nem is tudják, és nem is akarják felvenni a versenyt <a href="http://giamcantanmo.com/giai-phap-giam-can-an-toan.html" rel="dofollow">.</a> a tömegszalagon gyártott termékekkel. Kellemesen melegek télen (pl. babakocsiban kiválóan használhatóak), ugyanakkor tavasztól ?szig megfelel?ek akár <a href="http://giamcantanmo.com/lam-sao-de-giam-can-an-toan.html" rel="dofollow">:</a> alváshoz is és 40 fokon biztonsággal moshatók<a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-tai-tphcm.html" rel="dofollow">.</a> Takoo-tulajdonosaink között vannak már olyan neves mamák babái is, mint Liptai Klaudia, Marsi Anikó, Bombera Krisztina, D. Tóth Kriszta, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea, Jakupcsek Gabriella<a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-sau-khi-sinh.html" rel="dofollow">.</a> <a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-nhanh-de-lam-co-dau.html" rel="dofollow">.</a><a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-nhanh-danh-cho-nam.html" rel="dofollow">.</a>

Címlapról ajánljuk

További cikkek