Főzz, fotózz és nyerj!

Félidejéhez érkezett a Lidl négyhetes főzőversenye, ahol nemcsak a szakértő zsűrit, hanem a Lidl rajongóit is elkápráztathatod főzőtudományoddal. (x)

Kezdetét vette a harmadik játékhét, melynek főhősei a főételek. A hét mediterrán hangulatban telik majd, mivel az alapanyagok az olasz konyhát idézik. A tagliatelle tészta, a szárított paradicsom, az olajbogyó és a mozzarella az egyszerűtől az egészen bonyolult ételekig enged teret nyitni a fantáziának és a kreativitásnak.

A verseny utolsó hete a desszerteké. Fő alapanyagunk az édességek királya, az étcsokoládé lesz. A kristálycukorral a tojással és a vajjal karöltve, izgalmas recepteket várunk.

A versenyben eddig több mint 150 recept került feltöltésre, de még most sem késő elindulni! Tölts fel a hátralévő két játékhéten egy-egy receptet és egy fényképes bizonyítékot, és nyerd meg a heti díjat, a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőzőt, vagy legyen Tiéd a lenyűgöző fődíj, a 300.000 forint értékű Lidl vásárlási utalvány!

A győztes recept elkészítését filmen is megörökítjük. Emellett a Lidl Facebook-oldalának rajongói is szavaznak az általuk legjobbnak ítélt kreációra, és a heti nyertesek Gorenje háztartási robotgéppel lesznek gazdagabbak. Ráadásul a feltöltött receptúrák között Te is bármikor kedvedre csemegézhetsz. (x)

Főzd meg, fotózd le, töltsd fel, és nyerj! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek