Főzz, fotózz és nyerj!

Félidejéhez érkezett a Lidl négyhetes főzőversenye, ahol nemcsak a szakértő zsűrit, hanem a Lidl rajongóit is elkápráztathatod főzőtudományoddal. (x)

Kezdetét vette a harmadik játékhét, melynek főhősei a főételek. A hét mediterrán hangulatban telik majd, mivel az alapanyagok az olasz konyhát idézik. A tagliatelle tészta, a szárított paradicsom, az olajbogyó és a mozzarella az egyszerűtől az egészen bonyolult ételekig enged teret nyitni a fantáziának és a kreativitásnak.

A verseny utolsó hete a desszerteké. Fő alapanyagunk az édességek királya, az étcsokoládé lesz. A kristálycukorral a tojással és a vajjal karöltve, izgalmas recepteket várunk.

A versenyben eddig több mint 150 recept került feltöltésre, de még most sem késő elindulni! Tölts fel a hátralévő két játékhéten egy-egy receptet és egy fényképes bizonyítékot, és nyerd meg a heti díjat, a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéfőzőt, vagy legyen Tiéd a lenyűgöző fődíj, a 300.000 forint értékű Lidl vásárlási utalvány!

A győztes recept elkészítését filmen is megörökítjük. Emellett a Lidl Facebook-oldalának rajongói is szavaznak az általuk legjobbnak ítélt kreációra, és a heti nyertesek Gorenje háztartási robotgéppel lesznek gazdagabbak. Ráadásul a feltöltött receptúrák között Te is bármikor kedvedre csemegézhetsz. (x)

Főzd meg, fotózd le, töltsd fel, és nyerj! >>

Címlapról ajánljuk

„Igaz a mondás, hogy mire a kezüket a kilincsre teszik,...

Májusban nyílt egy hely Szentendrén, ahol új életre kel a paradicsomos káposzta, a tejbegrízt elégedett sóhajok kísérik, és ahol az is barátságot köt a zöldborsófőzelékkel, aki valaha súlyos menzai traumákat szenvedett el. Szászfai Brigitta és Póti Bence, bár nem a vendéglátás felől érkeztek, pontosan tudták, hogy olyan helyet szeretnének nyitni, ahol barátságos a hangulat, ahol nem kell feszengeni, van kraft-IPA csapon, és valami ütős meglepetés a tányéron. Ez lett a Teyföl, amit a nyitás óta egyre lelkesebben látogatnak a vendégek. Indulásról, elvárásokról, csapatszellemről beszélgettünk, a mumussá vált “újragondolt” jelzőt pedig az étterem séfje, Kulcsár Alex segített helyretenni.

Kormos Lili

További cikkek

7 kiváló hazai étterem eldugott településeken

Falusi fine dining, vidéki gourmet – ilyen és hasonló hívószavakkal vonzzák be vendégeiket az ország messzi kistelepülésein is olyan éttermek, amelyek kiemelkedően igényes és előremutató konyhát visznek. A műfaj koronázatlan királyai persze egyértelműen a Dudás-testvérek: ők anno az Anyukám Mondtával feltették Encset a gasztrotérképre, az első között megmutatva, hogy egy eldugott kis községben vagy kisvárosban is lehet éttermi sikersztorit csinálni.