Újra változtat a nyitvatartásán a Lidl és a Tesco is

A múlt héten életbe lépett korlátozások miatt a Lidl ismét változtat nyitvatartásán, amely jó hír lehet a koránkelőknek.

A múlt hét kedden éjfélkor életbe lépett korlátozások miatt a különböző üzleteknek és szupermarketeknek együtt kellett változtatniuk nyitvatartási idejükön, hiszen 19 órakor minden üzlet be kell, hogy zárjon.

A Lidl éppen ezért úgy döntött, a korai zárás miatt még korábbi nyitást vezet be magyar üzleteiben. Ennek értelmében november 19-től (csütörtöktől) a boltlánc üzletei hétfőtől szombatig reggel 6 órakor nyitnak, vasárnap pedig reggel 7 órától várják a vásárlókat. A zárás továbbra is minden nap 19 óra.

Az üzletlánc ezzel a lépéssel szeretné még jobban kiszolgálni a vásárlói igényeket, valamint elkerülni azt, hogy a boltokban zsúfoltság legyen. Az nlc.hu információi szerint a Lidl dolgozói munkaórától függően akár bruttó 51 ezer forint értékű karácsonyi ajándékot kapnak.

Kisebb csúszással, de a Tesco is reagált a kormány által meghatározott korlátozásokra. A legtöbb Tesco-hipermarket reggel 6 órától várja a vásárlókat, néhány üzlet (pl. a budaörsi, a szegedi és a debreceni áruházak) már reggel 5 órakor kinyitnak. A Tesco üzletei - csak úgy, mint valamennyi élelmiszert árusító szupermarket vagy áruház - este 19 óráig várják a vásárlókat.

Ezeket olvastad már?

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Így kell elképzelni egy tortát, ha az Michelin-csillagos

Mindjárt az elején szeretnénk leszögezni, hogy valójában olyan nincs, hogy Michelin-csillagos torta, de valahogy el kellett neveznünk azokat a tortákat, amelyek Michelin-csillagos éttermek konyháiból kerülnek ki. Mert hogy ilyenek igenis léteznek, és sokszor elérhetőbbek, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!