Így néz ki a lány, aki minden nap mekis kaját evett

A fiatal lány olyan szinten rajongott a mekis ételekért, hogy teljesen függővé vált.

A 22 éves ausztrál lány, Cora Henderson olyan szinten odavolt a McDonald's-os gyorsételekért, hogy azt minden bizonnyal már függőségnek lehet nevezni. Minden nap a mekiben evett, és hetente több mint 100 fontot (megközelítőleg 43 ezer forintot) is képes volt elkölteni a gyorséttermek különböző finomságaira. Cora sokáig nem érezte, hogy probléma lenne, azonban amikor hosszú idő után meglátogatta a szüleit, rá sem ismertek, annyira meghízott.

A lány fejében azonban meg sem fordult, hogy bármiféle probléma lenne, pedig tavaly év végén már 92 kilót mutatott alatta a mérleg.

Amikor anyám kijött értem a repülőtérre, alig ismert rám. Leültetett, és megkérdezte, minden rendben van-e. A koronavírus-járvány berobbanása előtt légikisasszonyként dolgoztam, a hosszú utakon evéssel múlattam az időt. Amint leszálltunk, egyből a gyorséttermek felé vettem az irányt a reptéren. Amikor otthon voltam, naponta 30 dollárt költöttem mekis kajára. Úgy éreztem, a legegyszerűbben úgy tudom megoldani az étkezéseimet, ha beugrok a McDonald's-ba

– mesélte a lány a Mirrornak.

Cora, miután elbeszélgetett édesanyjával, ráébredt, hogy azért zuhant teljes letargiába, mert minden áldott nap csak feldolgozott élelmiszereket fogyasztott. Ezek után teljes életmódváltásba kezdett, lemondott a cukorról, és helyette a zöldségekre és a fehérjékre voksolt. Mára bomba formában van, és szinte jobban néz ki, mint stewardess-korában.


Még több inspiráló történet:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?