Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A McDonald’s-nak 28 éve nem volt ilyen húzása

Michael Jordan óta először szerződtetett celebet a világ egyik legnépszerűbb gyorsétteremlánca.

Pontosan 28 éve annak, hogy a McDonald’s a népszerű kosarassal, Michael Jordan-nel közös menüt készített 1992-ben. Az étteremlánc azonban úgy döntött, hogy újra bepróbálkozik egy ilyen fogással, hogy jobban elérje a Z-generációt. Ez alkalommal egy számunkra kevésbé ismert sztárt, a rapper Travis Scottot kérték fel, hogy adja a nevét az egyik menüjükhöz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

flame (@travisscott) által megosztott bejegyzés,

Az egyelőre csak az USA-ban kapható Travis Scott menüben található egy quarter pounder nevezetű szendvics sajttal (ez itthon leginkább a Sajtos McRoyalnak felel meg), egy közepes krumpli BBQ szósszal és egy Sprite.

Azonban a rapper és a meki ennél is tovább ment, és rengeteg ruhadarabot és ötletes kiegészítőt is készített a kollaboráció részeként. Travis nem kevesebb, mint 60 terméket dobott piacra, többek között olyan darabokat, mint a nappalinkat díszítő különlegességek, pulcsik, mezek, zoknik, sapkák és shortok.

Egyébként a tegnap óta kapható kollekciónak már a felét felvásárolták a rajongók, így valószínűleg a menünek is hatalmas sikere lesz majd.

Ezeket olvastad már?

via

via

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!