Zserbó, zserbó te ünnepi asztalra való! Fenséges!
Fenséges zserbó
Zserbó, zserbó te ünnepi asztalra való! Fenséges!
Zserbó, zserbó te ünnepi asztalra való! Fenséges!
Készüljön ebédre szaftos pulykamell, mert eddig mindig csirke volt, és nem árt néha a változatosság. Készüljön szószban, besütve vagy roston: a lényeg, hogy pulyka legyen.
NosaltyKrumplit krumplival! Zöldséges főételhez, laktató sült húsokhoz, bátran nézelődjetek, burgonya köreteket ajánlunk karácsonyra!
NosaltyHogy mit ajánlunk most nektek? Egyszerű krémes süteményeket karácsonyra, hogy az isteni krémes sütiélmény meglegyen, de túl bonyolult se legyen a sütögetés.
NosaltyKreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.
Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!
„Jó lenne idén korábban asztalhoz ülni, az IF-et biztosan nem töröm meg, 18:00 után nincsen evés, még ilyenkor sem” – súgja fülbe advent második hétvégéjén a család kicsi kincse, aki annyira válogatós, hogy csoda, hogy magával leül egy asztalhoz. Neki aztán nehéz lesz megfelelni.