6 kedvencünk, ami felmelegítve talán még fincsibb

A szerelmi kapcsolatokat nem szabad felmelegíteni, kizárólag a töltött káposztát...állítólag. Na de mi van a krumplis tésztával és a bablevessel? Mert szerintünk ők is csodásak másnap, sőt!

Kevesen mondhatjuk el magunkról, hogy az időnk, a lehetőségünk és a pénzünk is megvan arra, hogy minden egyes nap friss házikosztot főzzünk/együnk. Ebből pedig egyenesen következik, hogy az előző napi maradékot másnap fel kell szépen melegítenünk, hogy belapátolhassuk. Na de ki szereti a roston csirkét másnap? Vagy a rántott gombát a hűtőből? Mi a helyzet a csirkepörkölttel? Nem-nem, őszinték leszünk, tényleg kevés fogás van, ami megőrzi ízvilágát másnap is, abból meg aztán tényleg alig-alig találtunk, amelyik talán még finomabb is felmelegítve. De párat összeszedtünk, és tényleg nem csak a töltött káposztáról van szó! Lássuk.

Kattintsatok a galériára, hogy kiderüljön, mi finomabb másnap:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több házias fincsi itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...