6 kedvencünk, ami felmelegítve talán még fincsibb

A szerelmi kapcsolatokat nem szabad felmelegíteni, kizárólag a töltött káposztát...állítólag. Na de mi van a krumplis tésztával és a bablevessel? Mert szerintünk ők is csodásak másnap, sőt!

Kevesen mondhatjuk el magunkról, hogy az időnk, a lehetőségünk és a pénzünk is megvan arra, hogy minden egyes nap friss házikosztot főzzünk/együnk. Ebből pedig egyenesen következik, hogy az előző napi maradékot másnap fel kell szépen melegítenünk, hogy belapátolhassuk. Na de ki szereti a roston csirkét másnap? Vagy a rántott gombát a hűtőből? Mi a helyzet a csirkepörkölttel? Nem-nem, őszinték leszünk, tényleg kevés fogás van, ami megőrzi ízvilágát másnap is, abból meg aztán tényleg alig-alig találtunk, amelyik talán még finomabb is felmelegítve. De párat összeszedtünk, és tényleg nem csak a töltött káposztáról van szó! Lássuk.

Kattintsatok a galériára, hogy kiderüljön, mi finomabb másnap:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több házias fincsi itt:

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek