Csütörtökön kiderül, mely hazai éttermekre lehetünk a legbüszkébbek

Az elmúlt egy év óriási kihívások elé állította a vendéglátóipart, sokan azonban még ezekben a vészterhes időkben sem felejtettek el tudatosak, segítőkészek és odaadóak maradni. A Felelős Gasztrohős és a Netpincér őket díjazza csütörtök este.

A koronavírus-járvány világszerte komoly problémák elé állította az embereket, ma pedig már mindannyian tudjuk, a pandémia a vendéglátóipart sem kímélte. Bár az éttermek zöme a túlélésért harcol, sok vendéglátóhely még a járvány ideje alatt sem felejtett el tudatos, odaadó és segítőkész maradni, kivenni saját részét a társadalmi felelősségvállalásból.

Ezeket a legjobb, felelős megoldásokat bevezető vendéglátóhelyeket és éttermeket díjazza csütörtök este a Felelős Gasztrohős és a Netpincér, a zsűriben viszont helyet foglal többek között a Nosalty is.

A díjjal azokat a vendéglátóhelyeket szeretnénk jutalmazni, akik az elmúlt egy év kihívásokkal teli időszakára környezetvédelmi és szociális szempontból is felelős, példamutató és kreatív megoldásokkal reagáltak. Szeretnénk segíteni a nehéz helyzetben lévő vendéglátószektort, és megmutatni, kiemelni a jó példákat.

– mondta el Varga Judit, az Alapítvány igazgatója, a zsűri elnöke.

Ha érdekel, ki veheti át a Gasztrohős és NetPincér Díj 2021 - Felelősen a krízishelyzetben díjátadó fődíját, valamit szívesen vennél részt az esemény által létrejövő online kerekasztal-beszélgetéseken, nincs más dolgod, mint csütörtök este a gép elé ülni, és erre a linkre kattintva csatlakozni.

A csütörtök este 19 órakor kezdődő esemény házigazdája Fiala Borcsa lesz, a díjátadás mellett több érdekes kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül majd. A megnyitót követően a Felelősen a krízishelyzetben díj zsűrijének kerekasztal-beszélgetését hallgathatjuk majd meg olyan résztvevők közreműködésével, mint Varga Judit, a Felelős Gasztrohős Alapítvány igazgatója, Hering András, a Nosalty főszerkesztője, Losits Gábor, a Piqniq Budapest társalapítója és Steiner Kristóf, író, blogger.

A díjátadó után sem ér még véget az este, az online rendezvényen akár mi, az otthonról figyelő közönség is feltehetjük megválaszolatlan kérdéseinket, az este további részében pedig a "Viszlát, műanyag?!" - című beszélgetést hallgathatjuk meg, melyben szó lesz többek között a júliusi műanyagtörvény bevezetéséről és a csomagolás jövőjéről is. A témában dr. Horváth Sarolta, a RAKUN Dobozközösség alapítója, Ugrin András, az UgrinPack-Erdős Kft. tulajdonosa, valamint Saás Petra, a Fruccola tulajdonosa osztják meg velünk értékes gondolataikat, észrevételeiket.

Várunk téged is március 18-án, csütörtökön este 19 órától itt, a számítógép előtt!


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek