Família: ez más tészta!

Ismerkedj meg a különleges Família tésztákkal! Ha megkóstolod a közel 50-féle tésztából álló kollekció valamelyikét, elégedetten mondod majd, mintha magam csináltam volna!

Ez más tészta!

Ha kipróbálod a Família tésztákat, már a csomagot a polcról levéve látod, hogy ez a tészta más tészta! A kiváló tészták gyártója a legmodernebb technológiát ötvözi a hagyományokkal, így készül ez a fenséges tészta! Meg fogsz lepődni, hiszen egy speciális eljárásnak köszönhetően a szárítás közben hőkezelt tészták akár két évig is megőrzik a minőségüket. A tradíciókat pedig a tojás "képviseli", hiszen a friss tojásokat kézzel törik fel, és keverik a legjobb minőségű liszthez. Tojás, liszt és más semmi, a tészták készítése során ugyanis sem mesterséges adalékanyagokat és tartósítószereket nem használnak.

A Família tésztáról

A Família tészta 1992-ben indult Békés megye szívében, Mezőberényben. A családi vállalkozás azonban hamar kinőtte magát, ma már 40 alkalmazottat foglalkoztatnak, a tésztákat pedig egy 600 nm-es üzemben gyártják, méghozzá egy csúcsmodern olasz száraztészta-gyártó gépsorral.

A jelenlegi Família-kínálatban több, mint 45-féle száraztészta található meg. A Prima 8 tojásos házi jellegű, a Speciale 5 tojásos, a Classica 4 tojásos tészták és a tojás nélkül készülő Italiana durum termékek egyaránt közkedveltek az ínyenc háziasszonyok körében.

A Família tészta honlapján és Facebook-oldalán az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetik a céggel kapcsolatos legfrissebb híreket, illetve a tésztákhoz ajánlott kiváló recepteket is, amelyeket már videón is megtekinthetnek a látogatók.

A Família célja, hogy egyre többen válasszák a jót, és váljék világossá számukra, hogy ez más tészta! (x)

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek