Família: ez más tészta!

Ismerkedj meg a különleges Família tésztákkal! Ha megkóstolod a közel 50-féle tésztából álló kollekció valamelyikét, elégedetten mondod majd, mintha magam csináltam volna!

Ez más tészta!

Ha kipróbálod a Família tésztákat, már a csomagot a polcról levéve látod, hogy ez a tészta más tészta! A kiváló tészták gyártója a legmodernebb technológiát ötvözi a hagyományokkal, így készül ez a fenséges tészta! Meg fogsz lepődni, hiszen egy speciális eljárásnak köszönhetően a szárítás közben hőkezelt tészták akár két évig is megőrzik a minőségüket. A tradíciókat pedig a tojás "képviseli", hiszen a friss tojásokat kézzel törik fel, és keverik a legjobb minőségű liszthez. Tojás, liszt és más semmi, a tészták készítése során ugyanis sem mesterséges adalékanyagokat és tartósítószereket nem használnak.

A Família tésztáról

A Família tészta 1992-ben indult Békés megye szívében, Mezőberényben. A családi vállalkozás azonban hamar kinőtte magát, ma már 40 alkalmazottat foglalkoztatnak, a tésztákat pedig egy 600 nm-es üzemben gyártják, méghozzá egy csúcsmodern olasz száraztészta-gyártó gépsorral.

A jelenlegi Família-kínálatban több, mint 45-féle száraztészta található meg. A Prima 8 tojásos házi jellegű, a Speciale 5 tojásos, a Classica 4 tojásos tészták és a tojás nélkül készülő Italiana durum termékek egyaránt közkedveltek az ínyenc háziasszonyok körében.

A Família tészta honlapján és Facebook-oldalán az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetik a céggel kapcsolatos legfrissebb híreket, illetve a tésztákhoz ajánlott kiváló recepteket is, amelyeket már videón is megtekinthetnek a látogatók.

A Família célja, hogy egyre többen válasszák a jót, és váljék világossá számukra, hogy ez más tészta! (x)

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek