Família: ez más tészta!

Ismerkedj meg a különleges Família tésztákkal! Ha megkóstolod a közel 50-féle tésztából álló kollekció valamelyikét, elégedetten mondod majd, mintha magam csináltam volna!

Ez más tészta!

Ha kipróbálod a Família tésztákat, már a csomagot a polcról levéve látod, hogy ez a tészta más tészta! A kiváló tészták gyártója a legmodernebb technológiát ötvözi a hagyományokkal, így készül ez a fenséges tészta! Meg fogsz lepődni, hiszen egy speciális eljárásnak köszönhetően a szárítás közben hőkezelt tészták akár két évig is megőrzik a minőségüket. A tradíciókat pedig a tojás "képviseli", hiszen a friss tojásokat kézzel törik fel, és keverik a legjobb minőségű liszthez. Tojás, liszt és más semmi, a tészták készítése során ugyanis sem mesterséges adalékanyagokat és tartósítószereket nem használnak.

A Família tésztáról

A Família tészta 1992-ben indult Békés megye szívében, Mezőberényben. A családi vállalkozás azonban hamar kinőtte magát, ma már 40 alkalmazottat foglalkoztatnak, a tésztákat pedig egy 600 nm-es üzemben gyártják, méghozzá egy csúcsmodern olasz száraztészta-gyártó gépsorral.

A jelenlegi Família-kínálatban több, mint 45-féle száraztészta található meg. A Prima 8 tojásos házi jellegű, a Speciale 5 tojásos, a Classica 4 tojásos tészták és a tojás nélkül készülő Italiana durum termékek egyaránt közkedveltek az ínyenc háziasszonyok körében.

A Família tészta honlapján és Facebook-oldalán az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetik a céggel kapcsolatos legfrissebb híreket, illetve a tésztákhoz ajánlott kiváló recepteket is, amelyeket már videón is megtekinthetnek a látogatók.

A Família célja, hogy egyre többen válasszák a jót, és váljék világossá számukra, hogy ez más tészta! (x)

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...