Ezt a konyhát támogatja Meghan Markle és Adele is

Nemcsak a hercegi pár, hanem az angol énekesnő, Adele is a szívén viseli a Grenfell-toronyban bekövetkezett tűzvész áldozatainak sorsát.

A 2017 júniusában bekövetkezett tűzvész óta a nyugat-londoni Hubb közösségi konyha ad menedéket a tragédia áldozatainak. Meghan Markle rendszeresen látogatja a konyhát, a közösség nőtagjaival együtt szakácskönyvet is írt, az eladások után befolyt összeggel pedig az áldozatokat segíti.

Meghan december 20-án is benézett Harry herceggel a konyhára - ugyanazon a napon, amikor az énekesnő, Adele is meglátogatta az túlélőket. Adele elkötelezett a Grenfell-közösség támogatása iránt, Munira Mahmoud, a Hubb Közösségi Konyha társalapítója a hercegi pár mellett nagy örömmel fogadta az énekesnőt is.

Adele támogatása nem új keletű: már 2017 júniusában, 24 órával a tűz után is ellátogatott a Grenfell-toronyba, az énekesnőről így nyilatkoztak:

„Bejárta az egész területet, és átölelt, vigasztalt mindenkit, akit csak tudott”.

Adele ezt követően a Chelsea tűzoltóállomásra is elment, hogy személyesen is köszönetet mondjon a tűzoltók kemény munkájáért.

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!