Ezek a szemet gyönyörködtető étkezőtrendek még a jövő évet is meghatározzák

Szereted és követed is a legfrissebb lakberendezési trendeket? Kíváncsi vagy, mi lesz a meghatározó irányvonal az étkezőkben a következő időszakban? Már mutatjuk is!  

Milyen újdonságokkal, apró változtatásokkal válhatsz az étkeződdel igazán trendkövetővé? Vannak olyan egyszerű és nagyszerű irányvonalak, amik nem is igényelnek sok változtatást.
Minél több a szék, annál jobb
A következő időszakban minél több szék kerül az étkezőbe annál jobb. Hangsúlyozd, hogy ez a helyiség a lakás igazi vendégváró helye, teremtsd meg otthon az éttermi hangulatot.
Az étkező, mint multifunkcionális helyiség
Az étkező mindig is az a helyiség volt, ahol a nagy, közös étkezéseké, beszélgetéseké volt a főszerep. Az utóbbi időben azonban ennél jóval többet jelent: a tanulás, szórakozás
központja is egyben. A helyiségekben megjelenő egyedi dekorációk pedig ezt a többfunkciós létet hangsúlyozzák.
A növények térnyerése
A növényeknek mindig különleges helyük lesz az otthonokban, nemcsak szűrt levegőt biztosítanak, eltávolítják a levegőben lévő allergéneket, hanem színt és textúrát is adnak a helyiségeknek, így az étkezőnek is. Konkrétan átveszik az irányítást a szoba felett, tőlük lesz igazán élettel teli egy helyiség.
Bárszékek, nem csak a konyhában
A bárszékeknek manapság már nemcsak a konyhákban, az étkezőkben is éppolyan fontos szerepük van. Kombináld az étkezőasztalod akár fa vagy modern darabokkal, meglásd, egészen más lesz az összkép.
Imádod a színeket? Akkor van egy remek hírünk!
Aki igazán bevállalós, és mindig is szívesen használta a színeket a lakásában, azoknak van egy jó hírünk: eljött az ő ideje! Az étkezőbe ugyanis berobbantak a színes székek, amik igazán trendinek számítanak nemcsak az idei szezonban, hanem jövőre is!

Ez is érdekelhet:

Ezeket olvastad már?

via trendir.com

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek