Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így turbózhatod fel az étkeződ pár ezer forintból – Csak a székeket figyeljétek!

Csempéssz egy kis színt és izgalmat az étkeződbe. Válassz egyedi székeket, inspirációul hoztunk egy-két menő megoldást. Le az unalmas darabokkal, elő a fantáziával! 
 
Nem baj, ha nem minden egyforma
 
Tény és való, fontos, hogy egymáshoz közelálló stílusú székeket válasszunk az étkezőasztalhoz, de nem feltétlenül kell, hogy minden darab egyforma legyen. Megtetszett valami a bolhapiacon vagy valamelyik lakberendezési boltban? Kombinálj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AnthroLiving (@anthroliving) által megosztott bejegyzés,

 
 
Több stílus egy helyen
 
Egy egyszerű szék, a nagymama széke, és az új, modern vonal is tökéletesen megfér egymás mellett. Játssz okosan, az eredmény egészen izgalmas lehet. 
Ráadásul biztosan ismerős az a helyzet, amikor vendégeket vársz vacsorára, valaki szeret kicsit hátradőlni, van, aki katonásan foglal helyet az asztalnál és van, akinek semmi sem kényelmes párna nélkül… Ahány vendégigény, annyi székstílus – miért ne?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elena (@thishouse5000) által megosztott bejegyzés,

 
Túl sok? Semmi baj!
 
Ha túl soknak érzed, hogy több stílust keverj, akkor változtass csak két széket. Kevésbé merész, mégis egyedi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emily Henderson (@em_henderson) által megosztott bejegyzés,

 
Ha nagyon nem vagy bátor, egy aprócska kísérletezés is csodát tesz. Például csak az asztalfő széke legyen különböző a többitől. Stílusában ne nagyon eltérő, mégis kicsit más, kicsit több. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deb- Modern European Farmhouse (@seekinglavenderlane) által megosztott bejegyzés,

 
 
Hol találhatsz gyöngyszemekre?
 
Igazán egyedi darabokat a bútorboltokon kívül például bolhapiacokon vagy akár a Facebook Marketplace-en foghatsz ki, de érdemes körülnézni az interneten is, a keresőbe beírva egy-egy darabot licitálós, használt adok-veszek oldalakon és csoportokban is találhatunk. A keresés időigényes, de a befektetett munka nagyon is megtérül, hiszen az eredmény egy különleges, vagány és egyedi étkező lesz, ami csakis a tiéd!
 
Ez is érdekelhet:
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!