Ez lett a 12 legjobb magyar TEJFÖL

Tejfölből nem lehet eleget enni - aki szereti, mindenre rápakolja. A Nébih most arany fokozatú Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyeket osztott szét 12 tejföl között.

Első ízben ítélték oda a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyet, melyet hét tejfölgyártó és forgalmazó 12 terméke kapott meg. A minősítés csodaszarvassal illusztrált arany fokozatát a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron Budapesten - írja a Sokszínűvidék a Nébih nyomán.

Azok a termékek nyerhetik el a KMÉ arany fokozatú védjegyét, amelyek a Nébih termékmustráin a legjobb termékek közt szerepelnek.

A több mint 100 tejföl esetében a labor- és érzékszervi vizsgálatokon túl az élelmiszerbiztonság, a minőség, az ízvilág és az igényes csomagolás egyaránt döntő szempontok voltak a nyertesek kiválasztásakor.

A Nébih által odaítélt Kiváló Minőségű Élelmiszer arany fokozatú védjegy elismerést kapták:

12%-os zsírtartalmú tejfölök:

- Aro tejföl, 850 g (Metro Kereskedelmi Kft.) - Fittej tejföl, 150 g és 330 g (Naszálytej Zrt.) - Pilos tejföl, 450 g (Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.

Receptajánló:

20%-os zsírtartalmú tejfölök:

- Farmer tejföl, 150 g és 330 g (Sole-Mizo Zrt.) - Kuntej tejföl, 300 g és 800 g (Lactalis Group, Kuntej Zrt.) - Pilos tejföl, 800 g (Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt.) - Reál tejföl, 330 g (Reál Hungária Élelmiszer Kft.) - Tallér élőflórás tejföl, 315 g (Naszálytej Zrt.)

25%-os zsírtartalmú tejfölök:

- Nádudvari tejföl, 270 g (Nádudvari Élelmiszer Kft.)

Ezeket is nézd meg:

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek