Ez készült tavaly a babakonyhában!

Szemünk fénye csak legjobbat érdemli mindenből! Természetesen a kistányérokat is csak a legfinomabb fogásokkal rakhatjuk teli. Íme, 2012 legnépszerűbb bébi- és gyermekételei!

Felturbózott tejbegríz

A tejbegrízt (szinte) mindenki szereti, hiszen akarva, akaratlanul a saját gyermekkorunk jut róla eszünkbe! Így természetes, hogy amint a kicsi már barátkozhat a tejtermékekkel és a gabonafélékkel, egy hatalmas tányér gőzölgő tejbedarával kedveskedünk neki. Ha azonban a hagyományos receptet szeretnéd kicsit egyedibbé tenni, Petra segít!

Felturbózott tejbegríz - nem csak babáknak >>

Főzzünk együtt!

Nemcsak a közös étkezések fontosak, hanem az együtt elkészített ebédek és vacsorák is! A kíváncsi lurkók szívesen serte-pertélnek a konyhában, igaz gyakran csatateret hagyva maguk után. Ha megfogadod Petra tanácsait, mérsékelheted a felfordulást, megelőzheted a baleseteket, és marad a színtiszta élvezet!

Főzőcskézz a gyermekeddel! >>

Nem eszik eleget!

Az apróságok bizonyos korban bizony válogatnak, csak turkálják az előttük lévő ételt, vagy csak egy-két félét hajlandóak megenni. Nincs más hátra, kreatív és fantáziadús tervet kell kieszelni, ehhez Petra is ad néhány ötletet.

Trükkök, hogy rendesen egyen a kicsi! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.