Ez készült tavaly a babakonyhában!

Szemünk fénye csak legjobbat érdemli mindenből! Természetesen a kistányérokat is csak a legfinomabb fogásokkal rakhatjuk teli. Íme, 2012 legnépszerűbb bébi- és gyermekételei!

Felturbózott tejbegríz

A tejbegrízt (szinte) mindenki szereti, hiszen akarva, akaratlanul a saját gyermekkorunk jut róla eszünkbe! Így természetes, hogy amint a kicsi már barátkozhat a tejtermékekkel és a gabonafélékkel, egy hatalmas tányér gőzölgő tejbedarával kedveskedünk neki. Ha azonban a hagyományos receptet szeretnéd kicsit egyedibbé tenni, Petra segít!

Felturbózott tejbegríz - nem csak babáknak >>

Főzzünk együtt!

Nemcsak a közös étkezések fontosak, hanem az együtt elkészített ebédek és vacsorák is! A kíváncsi lurkók szívesen serte-pertélnek a konyhában, igaz gyakran csatateret hagyva maguk után. Ha megfogadod Petra tanácsait, mérsékelheted a felfordulást, megelőzheted a baleseteket, és marad a színtiszta élvezet!

Főzőcskézz a gyermekeddel! >>

Nem eszik eleget!

Az apróságok bizonyos korban bizony válogatnak, csak turkálják az előttük lévő ételt, vagy csak egy-két félét hajlandóak megenni. Nincs más hátra, kreatív és fantáziadús tervet kell kieszelni, ehhez Petra is ad néhány ötletet.

Trükkök, hogy rendesen egyen a kicsi! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek