Ez a fantasztikus magyar receptkönyv a jó példa arra, hogy akár egy teljes éven át salátázhatunk - és nem is akárhogy!

Igényes kivitelű, salátákra fókuszáló szakácskönyv jelent meg az Artbeet kiadó gondozásában. Bezzegh Éva Tizenkét hónap című kötete már megrendelhető online.

2017 novemberében jelenik meg Bezzegh Éva Tizenkét hónap címet viselő első receptkönyve az Artbeet kiadó gondozásában.

Az egyedi megjelenésű, megkapó képi világú, nagy formátumú kötet a világ számos konyhájának ízeit felidéző, szezonális saláták témáját járja körbe.

A kötet egy teljes éven át, havi 8 recepten keresztül kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre alapuló ételek világában. A nyers vagy épp sült, skandináv, mediterrán, közel-, netán távol-keleti zöldség-, gyümölcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő íztársításokban kerülnek bemutatásra.

Ételfotó a kötetből

A kiadvány komplexen, nem csupán az ételekre koncentrálva vezeti végig az olvasót a hónapok váltakozásának folyamatán. A természet - és ezzel párhuzamosan a mindennapi életünk - folyamatos változása is témája a könyv képanyagának.

Oldalpár a kötetből

Ismered Bezzegh Évát?

Bezzegh Éva közgazdász, médiaszakember, kétgyermekes édesanya, 2010-óta vezet saját gasztroblogot egyszerű, egészséges és ínyenc ételek témakörében. A könyv az elmúlt évek munkásságának gyümölcse, amit várhatóan több kiadvány is követ majd különböző tematikákban. Az aktuális témaválasztást az író a szezonális, friss, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag, egészséges ételek iránti rajongása, a hazai és külföldi gasztronómiai kalandozásai nyomán formálódó kulináris világa ihlette.

Ételfotó a kötetből

A kötet egyedi, letisztult látványvilága Laki Eszter munkáját dicséri, az oldalakat Török-Bognár Renáta bámulatos ételfotói, évszakokon átívelő táj- és életképei illusztrálják. A kötet koprodukcióban készült Ruzicska Tünde keramikussal.

Hangulatfotó a kötetből

Az onlinemegrendelhető, keményfedelű, igényes kivitelű tematikus receptgyűjtemény ára 10500 forint.

És ezt már olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

A pokol konyhája valóban létezik - Egy séf őszinte vallomása az éttermi konyhákra is jellemző bántalmazásról

Címlapról ajánljuk

5 élelmiszer, ami rontja a rosacea tüneteit

A rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.

Nosalty

További cikkek