Európa legjobb éttermei közé került a budapesti SALT

Jó hírünk van a budapesti SALT kedvelői számára, mivel az étterem felkerült az OAD Európa legjobb éttermeit felsoroló 2024-es listájára!

Már tavaly is nagy sikert tudhatott a magáénak a Michelin-csillagos SALT miután bekerült a legjobb új Európai éttermek közé. Idén pedig a 186. belépő helyen kerültek fel az Opinionated About Dining (OAD) nagy európai listájára – jelentette be az étterem Facebook-oldalán.

Idén a 186. belépő helyen kerültek fel a nagy európai listára / Fotó: SALT / Facebook

Európa legjobb éttermei közé került a budapesti SALT

Az OAD korábbi listáinak elkészítésekor több mint 6000 ínyenc véleményét vette figyelembe, amely több százezer étteremlátogatás és -értékelés nyomán született meg. „A szavazóbrigád résztvevőinek véleményét súlyozzák az étterembe járó „zsűri” látogatásainak száma alapján, a legvégén pedig egy algoritmus segítségével állítják fel a végleges eredményt" – számoltunk be róla még tavaly.

A mostani eredmény a csapat előremutató és folyamatosan fejlődő munkájának elismerése. Nagyon boldogok vagyunk, ezek a visszajelzések is csak megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk!

– olvasható a SALT posztjában.

Az étterem egyébként sikert sikerre halmoz, hiszen 2021. szeptemberében kapta meg első Michelin-csillagát, 2022-ben pedig egy zöld csillaggal is gazdagodtak a fenntarthatóságért tett erőfeszítéseikért. 

Címlapfotó: SALT / Facebook

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!