Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ettől a falat ételtől hagyott fel Anne Hathaway a vegán életmóddal

Ti tudtátok Anne Hathawayről, hogy vegán? Illetve hogy az volt. Na de miért csak volt? Kiderül!

A Neveletlen hercegnő és Az ördög Pradát visel színésznője, azon kívül, hogy az alkohollal is felhagyott pár éve, vegán életmódot folytatott egy ideig – de nem bírta...hogy mitől gondolta meg magát? Egy falat haltól!

Az anekdota szerint a pálfordulás akkor történt, amikor egy este férjével, Adam Schulmannal és az Interstellar című filmbeli színésztársával, Matt Damonnal vacsorázott egy reykjaviki Michelin-csillagos étteremben. Ő, az asztal egyetlen nőjeként és vegánjaként nem ehetett meg akármit, Matt viszont bármit, így került elő egy isteni lazacos fogás is – Anne megkérdezte, helyi-e a hal, mire azt a választ kapta, hogy a mellettük levő fjordból való...

...több se kellett, a vegán Anne belekóstolt a helyi lazacba, és saját bevallása szerint úgy érezte, mintha „újraindították volna a szervezetét.”

„Gyenge voltam...”

Az Interstellar-ban viselt szkafandere 18 kilogramm volt, szóval kénytelen volt formába hozni magát, és vegánsága alatt – amibe A sötét lovag macskanőjeként kezdett bele – igencsak legyengült.

„Nem voltam jól, azt éreztem, nem vagyok egészséges, és nincs erőm” - panaszolta Anne.

A falat hal viszont visszaadta erejét, és úgy döntött, felhagy a hús és minden állati eredetű étel és termék mellőzésével.

A dolog pikantériája, hogy bár eleinte „csak” a tejtermékeket hagyta el étrendjéből, de később teljesen vegán – sőt a veganizmus egyik szószólója is – lett, és még esküvőjén is vegán menüt kínáltak!

Konklúzió

Úgy tűnik, nem mindenkinek válik be az állati eredetű ételek teljes elhagyása – mindenki teste és szervezete szubjektíven működik, és másra van szüksége, érdemes minden ilyen döntés előtt dietetikussal, orvossal konzultálni.

Egyébként Anne azóta a paleo étrendben hisz, rengeteg halat és szárnyast eszik, és jól van.

Ezeket is nézd meg!


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!