Meglepő, kivel és hol nyitja meg legújabb éttermét Rácz Jenő

Rácz Jenő úgy döntött, legújabb éttermében nem fine dining fogások közül válogathatnak majd a vendégek, hanem magyaros ételek közül.

Rácz Jenő nemrégiben az Instagramján jelentette be, hogy 2025-ben új éttermet nyit majd a Balaton partján. Rácz Jenő Alsóörsön, az Y-kikötőben szeretne létrehozni egy egyedülálló vendéglátóegységet, melyben Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál megálmodója lesz majd a társa.

Egy olyan étterem és szórakoztató egységet hozunk létre, ahol nem fine dining fogásokat kóstolhatnak majd a vendégek tőlem, hanem kifejezetten ízesen jól készült klasszikusokat és komfort ételeket. Fontosnak találom, hogy legyen vidéken egy olyan hely, ahol szívesen esznek a vendégek egy nagyon finoman elkészített gulyás levest vagy akár egy tökéletesen készített rántotthúst!

– írta posztjában Rácz Jenő.

A hely neve Ypsilon by Rácz Jenő lesz. A tulajdonospáros célja, hogy legújabb éttermükben a minőség és az íz harmóniája minden fogásban megjelenjen majd, és itt mindenki megtalálja a számára kedves ételeket.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek